Inapoi

Mulinete crap Okuma

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

45 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

45 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei mulinete Okuma

Pentru pescarii de crap utilizarea unei mulinete de incredere care sa le permita lansarile rapide la distanta si recuperare asoara a exemplarelor de mari dimensiuni este esentiala pentru prinderea unor noi trofee. Materialele performante utilizate de Okuma si tehnologiile revolutionare pe care acest brand le-a dezvoltat si integrat mulinetelor in ultimii ani ofera siguranta in timpul sesiunilor de pescuit reducand efortul necesar lansarilor si recuperarii. Okuma dispune de o gama completa de mulinete pentru pescuitul crapului (inclusiv mulinete Spod si Marker), oferind un raport calitate pret imbatabil. Axeon V2 AXII, Powerliner Baitfeeder, T-Rex, Coronado, 8K Surf, Aventa BRF sunt doar cateva din mulinetele gamei Okuma pentru pescuitul crapului.

Cum alegem o mulineta de crap Okuma

In functie de tehnica practicata, buget, loc de pescuit ales sau alte preferinte ale fiecarui pescar, numeroase mulinete din gama producatorului Okuma reusesc sa rapunda cerintelor diverse ale celor mai exigenti pescar. Astfel, modele pentru marcare sau nadire, cele cu baitrunner ( Powerliner Baitfeeder, mulineta Okuma Longbow Baitfeeder etc) sau frana rapida (mulineta Okuma 8000, Okuma 6000, 8K Surf, ), cu tambur de rezerva etc,  sunt diferite variante potrivite atunci cand vorbim despre pescuit crap.

Materialele si tehnologiile performante (RESII, Infinite Antireverse, Cyclonic Flow Rotor, Fast Progressive Drag) utilizate in procesul de fabricatie sunt alte elemente importante pentru alegerea unei mulinete. Forma tambururului ce permite lansarile precise la distanta, marimea mulinetei si capacitatea tamburului sunt alte cateva elemente caracteristice fiecarei mulinete.

De ce sa alegi o mulineta Okuma de la Total Fishing

Gama mulinetelor pentru pescuitul crapului Okuma se regaseste la oferte de pret extrem de avantajoase, in cel mai mare magazin de pescuit din Romania, online si fizic. Astfel, fiecare pescar are garantia achizitionarii unor produse de calitate la cel mai mic pret si beneficiaza de asistenta profesionista asigurata de consultantii Total Fishing.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur