Inapoi

Yard stick

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

23 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

23 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul pescuitului la crap aprecierea corecta a distantei de lansare si realizarea lansarilor precise sunt factori esentiali in realizare lansarilor precise. Utilizarea unor suporti pentru masurarea distantei de pescuit este intotdeauna un ajutor binevenit pentru orice pasionat al pescuitului la crap Alaturi de celelalte elemente de echipament care stau la dispozitia pescarilor pentru reusirea lansarilor precise la distanta ( mulineta, lanseta fir etc.) utilizarea unor yard sticks pemite masurarea lungimii firului principal necesar pentru lansarea pe vad.

Sunt prevazute cu sloturi pentru isotopi pentru a asigura o vizibilitate mai buna in timpul pescuitului nocturn. Cu ajutorul yard stick-urilor (plasate la o distanta de 3.6m) se poate realiza masurarea firului necesar pentru lansarea la o anumita distanta.

Sunt realizate din material usor si rezistent la coroziune, iar finisajul mat (in functie de modelul ales) imbunatateste rezistenta la zgarieturi.

Pichetii au design modern cu structura rezistenta ce permite fixarea rapida si sigura in orice fel de teren.

Numeroase modele de yard sticks sunt disponibile in magazinul de pescuit online unde oferte si preturi bune, de la cele mici, accesibile indiferent de bugetul alocat, pana la cele din gama inalta de pret. Toate sunt realizate cu materiale de calitate, rezistente la utilizare un timp indelungat. Multe poarta semnatura unor branduri renumite pentru calitatea de care au dat dovada produsele lor de-a lungul vremii si pentru inovatiile in  domeniul dezvoltarii echipamentului destinat pescuitului la crap.

Diversitatea modelelor disponibile ofera sansa gasirii produsului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar indiferent cat de pretentioase ar fi cerintele acestuia.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur