Inapoi

Voblere Rapala

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 1532

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 1532

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unui vobler Rapala

Pentru pescuitul rapitorilor este nevoie de tipul de naluca artificiala potrivita in functie de caracteristicile echipamentului utilizat (lanseta, mulineta, fir, etc), de pestele vizat ori de locul de pescuit sau tehnica utilizata. Folosirea unui vobler Rapala ofera avantajele componentelor de calitate si a tehnologiilor noi utilizate la conceperea diferitelor modele si performantele dovedite de acestea de-a lungul timpului atat in competitii importante de pescuit la rapitori cat si in afara acestora. Dezvoltarea continua a materialelor si imbunatatirea designului seriilor de voblere Rapala, asigura o experienta de neuitat fiecarui pescar odata cu prinderea de noi trofee in timpul sesiunilor de pescuit.

Cum alegem un vobler Rapala

Voblerele Rapala sunt disponibile in numeroase modele, tipuri (crankbaits, jerkbaits, minnows, lipless, topwater), au diverse moduri de evolutie (floating, sinking, suspending) si sunt realizate cu materiale de calitate superioara (ex. lemna de balsa) ce permit utilizarea repetata si rezistenta in fata atacurilor vilolente ale speciilor de rapitori. Echipate cu elemente rezistente (ancore VMC) si finisate cu ajutorul tehnologiilor inovatoare (ochi holografici 3D, finisaje X-Rap etc), voblerele Rapala isi dovedesc eficienta de fiecare data prin aspectul natural si miscarile realiste care atrag atentia celor mai dificili rapitori. Shallow Shad Rap, Countdown, Skitter Pop, Shad Rap, Dives-To, X-Rap, Deep Tail Dancer, Ultra Light Shad sunt doar cateva din modelele voblerelor Rapala care isi dovedesc perfomanta pe diferite tipuri de ape.

De ce sa alegi un vobler Rapala de la Total Fishing

Numeroasele modele de voblere Rapala care sunt disponibile in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi mici, alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare produs, asigura posibilitatea alegerii voblerului potrivit cerintelor pescarilor oricat de exigente ar fi acestea.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur