Inapoi

Manusi somn

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

7 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

7 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pescarii care practica pescuitul la somn cunosc importanta utilizarii echipamentului adecvat in timpul recuperarii si scoaterii la mal a pestilor de mari dimeniuni. Protejarea mainilor de eventualele accidentari este esentiala pentru o partida de pescuit reusita.

Pentru acest lucru au fost dezvoltate game de produse speciale ce raspund cerintelor acestui tip de pescuti.

Utilizarea unor manusi potrivite pentru a rezista la conditii dificile asigura o prindere buna in timpul aducerii la mal a pestelui si scoaterii acestuia din apa permitand in acelasi timp o buna manevrabilitate.

Manusile sunt realizate din materiale rezistente ( neopren) iar unele modele au un strat din tianiu care le imbunatateste rezistenta la utilizarea in conditii extreme.

Culoarea, marimea sau brandul pot fi alese de fiecare pescar in functie de preferinte, buget sau necesitati.

Oricare ar fi echipamentul pe care il utilizati sau brandurl preferat, puteti alege manusile potrivite pentru orice situatie aparuta la pescuit din magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi excelente, de la cel ieftine accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti alocat pentru achizitionarea echipamentului de pescuit pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii si materiale inovatoare de catre branduri renumite pentruc altiatea si rezistenta in timp a produselor lor.

Gama variata de modele alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare produs si sfaturile competente ale consultantilor permit alegerea manusilor potrivite pentru fiecare pescar indiferent de experienta acestuia, asiguransu-i protectia mainilor in timpul recuperarii unui nou trofeu in cele mai bune conditii.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur