Inapoi

Lansete feeder Daiwa

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 116

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 116

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete feeder Daiwa

Pescarii care practica pescuitul la feeder stiu cat de importanta este utilizarea unei lansete care sa asigure lansarea precisa a monturii la distanta dorita si recuperarea usoara a exemplarelor prinse indiferent daca vorbim de pescuitul pe rauri, lacuri salbatice sau comerciale. Prin alegerea unei lansete de feeder Daiwa fiecare pescar beneficiaza de  calitatea si performanta ce caracterizeaza produsele cunoscutului brand. Prin folosirea celor mai performante materiale si a tehnologiilor inovatoare patentate de Daiwa lansetele realizate pentru pescuitul la feeder permit obtinerea celor mai bune rezultate indiferent de locul de pescuit ales sau de experienta pescarilor care le folosesc. Fiecare produs este testat o perioada indelungata de catre echipa de consultanti Daiwa pentru a oferi clientilor cele mai bune modele de lansete destinate pescuitului stationar.

Cum alegem o lanseta feeder Daiwa

Fiecare pescar poate alege lanseta de feeder care raspunde cerintelor sale, caracteristicilor locului de pescuit ales pentru urmatoarea iesire la pescuit si speciei de peste pe care doreste sa o prinda (mreana, clean, platica, scobar etc). Specificatiile fiecarui model de lanseta feeder (numarul de tronsoane - 2, 3 tronsoane, telescopica, lungimea, puterea lansetei) potrivindu-se pentru diferitele situatii intalnite. Lansetele Daiwa pentru pescuitul la feeder ies in evindenta prin rezistenta data de constructia cu ajutorul materialelor performante (fibra de carbon) cu echiparea cu elemente ce asigura eficienta si reusita atat pentru pescarii experimentati cat si petnru cei care descopera secretele pescuitului la feeder. N-Zon Z Power Feeder, Tele Powermesh, Black Widow Tele, Ninja X sunt doar cateva din modelele lansetelor Daiwa ce raspund diferitelor situatii intalnite in timpul sesiunilor de pescuit la feeder.

De ce sa alegi o lanseta feeder Daiwa de la Total Fishing

Numeroasele modele de lansete de feeder Daiwa care se regasesc la oferte si preturi avantajoase in cel mai mare magazin de pescuit online si fizic, alaturi de specificatiile fiecarui produs si recomandarile consultantilor Total Fishing ofera sansa alegerii lansetei potrivite pentru cerintele fiecarui pescar de feeder.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur