Inapoi

Accesorii diverse sondare, marcare

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru tehnica de sondare si marcare a locului de pescuit sunt necesare, alaturi de elementele de echipament de pescuit dedicate acesteia, de accesorii ce pot imbunatati experienta din cadrul sesiunii de pescuit si pot adapta echipamentul avut la specificul locului de pescuit ales pentru urmatoarea iesire alaturi de prieteni.

Astfel, daca adancimea apei depaseste marimea standard a kit-ului pentru sondare acesta poate fi adaptat prin adaugarea unui tronson suplimentar, nefiind necesara achizitionarea unui nou kit. Tronsoanele sunt potrivite cu anumite modele din aceeasi gama si de la acelasi producator.

De asemenea, pentru kit-urile de marcare pot fi achizitionate diferite accesorii ce permit schimbarea culorii in care este luminata baliza. Acestea (marker stick) permit iluminarea continua  o perioada indelungata si sunt compatibile cu anumite produse.

Pentru asigurarea unei bune vizibilitati a plutelor de sondare pot fi adaugate accesorii ce imbunatatesc detectarea rapida a lor.

Markerul fluo ce poate fi aplicat pe fir pentru a semnala distanta la care trebuie facuta lasarea este inca unul din elementele necesare in timpul partidelor dedicate pescuitului la crap.

Toate aceste accesorii si multe altele sunt disponibile in magazinul de pescuit online la oferte si preturi accesibile, de la cele ieftine potrivite indiferent de bugetul dedicat echipamentului de pescuit pana la cele din gama inalta de pret realizate de branduri renumite pentru calitate si rezistenta in timp a produselor lor si pentru efortul constant in dezvoltarea echipamentului destinat pescuitului la crap.

Gama variata de produse si specificatiile disponibile pentru ele, permit gasirea modelului potrivit cerintelor fiecarui pescar indiferent de preferintele acestuia.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur