Inapoi

Lansete spinning, casting Okuma

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 207

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 207

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete de rapitori Okuma

Pescuitul pestilor rapitori, oricare ar fi tehnica practicata, necesita utilizarea unor elemente de echipament care sa asigure libertatea de miscare in orice conditii. Astfel, lanseta utilizata trebuie sa  fie usor de transportat si maevrat si sa faciliteze performanta lansarii precise a nalucii la distanta dorita si recuperarea usoara a exemplarelor de mari dimensiuni, indiferent de intensitatea drillului. Lansetele pentru rapitori Okuma sunt disponibile in numeroase variante pentru casting si spinning si au garantia calitatii pe care produsele brandului au dovedit-o de-a lungul timpului. Okuma acorda in permanenta atentie si resurse dezvoltarii tehnologiilor si materialelor utilizate la fabricarea lansetelor pentru a oferi fiecarui pescar sansa de a beneficia de cea mai buna experienta in timpul sesiunilor de pescuit.

Cum alegem o lanseta de rapitori Okuma

Lansetele de rapitori pot fi alese dupa mai multe criterii: se poate alege o lanseta in functie de tehnica practicata (pescuitul la spinning sau casting), de caracteristicile locului ales pentru urmatoarea iesire in aer liber sau de pestele vizat (stiuca, salau, biban etc). Nalucile folosite, voblere, naluci metalise shaduri etc ci caracteristicile acestora, actiunea, puterea de aruncare si lungimea lansetei sunt detalii importante pentru alegerea lansetei pentru pescuitul rapitorilor.

Tipul blank-ului, elementele cu care este echipat (inele, mandrina), finisajul manerului (pluta sau EVA), sunt alte caracteristicile ce permit alegerea unei lansete potrivite. Lansetele de spinning sau casting sunt realizate pe blank-uri din materiale performante cu ajutorul tehnologiilor inovatoare ce au aplicatii in domeniul fabricarii echipamentului pentru pescuit, fiind la dispozitia pescarilor profesionisti si a celor ce abia descopera pesiunea pescuitului la rapitori. Okuma Safina X-Spin, Luremania, G-Force, Tele Light Range UFR, Luremania Trigger, Helios SX Spin etc. sunt doar cateva din seriile lansetelor de spinning si casting Okuma pentru pescuitul rapitorilor. Gama lansetelor Okuma pentru rapitori include si lansete telescopice care pastreaza constructia rezistenta fiind in acelasi timp usor de transportat.

De sa alegi o lanseta de rapitori Okuma de la Total Fishing

Numeroasele modele de lansete Okuma pentru rapitori disponibile la oferte si preturi mici in magazinul de pescuit online si fizic permit alegerea lansetei potrivite pentru fiecare pescar.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur