Inapoi

Anouri

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

47 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

47 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pasionatii pescuitului la crap stiu ca utilizarea celor mai bune acccesorii imbunatatesc performantele monturii si reusita partidei de pescuit sau din contra, alegerea unor produse care nu au garantia calitatii poate periclita capturarea unui nou trofeu ducand astfel la esecul zilei de pescuit.

Pentru realizarea monturilor ce vor rezista trasaturilor violente este necesara utilizarea anourilor pentru pescuitul crapului.

Acestea sunt inele metalice realizate din materiale usoare dar rezistente la sarcini mari si coroziune si sunt potrivite pentru numeroase modele de monturi (ex.D-Rigs). In functie de model, au finisajul negru mat  pastrand o vizibilitate redusa in cadrul monturii. Cu ajutorul anourilor, realizarea monturilor de crap se face rapid si usor, acestea fiind foarte rezistente. Anourile se pot folosi pentru boilies-uri, momeli flotante etc.

De asemenea, sunt disponibile in diferite diametre pentru a raspunde solicitarilor diverse ale pescarilor.

Anourile pot fi rotunde, ovale sau pot avea forma de picatura si sunt disponibile in seturi. Sunt produse de branduri renumite prin calitatea de care dau dovada produsele lor si interesul dovedit in dezvoltarea gamelor dedicate pescuitului la crap, ce cuprind diferite elemente ce faciliteaza pregatirea monturilor si maresc performantele obtinute de pescari in timpul sesiunilor de pescuit.

Inelele sunt realizate fara lipire sau sudura ceea ce le asigura o rezistenta foarte buna in timpul trasaturilor violente, riscul de a se deteriora in acel moment fiind eliminat.

Numeroase modele de anouri pot fi gasite in magazinul de pescuit online si cel fizic, sunt realizate din materiale de calitate si poarta semnatura unor branduri cunoscute. Oferte si preturi bune va asteapta sa descoperiti produsul potrivit pentru viitoarea partida de pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur