Inapoi

Momitoare pescuit general

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

59 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

59 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Alte branduri de Momitoare pescuit general:

Momitoare pescuit general Total Fishing | Momitoare pescuit general Haldorado | Momitoare pescuit general EnergoTeam | Momitoare pescuit general Smax | Momitoare pescuit general Trakko | Momitoare pescuit general Trabucco

Cele mai vandute Momitoare pescuit general:

Momitor Smax Crap 40g | Momitor Smax Crap 55g | Momitor Smax Crap 45g | Momitor TF Autointepare cu Tija 60g | Momitor Smax Lest LD90 XXL 65g | Momitor Smax Lest 80g | Momitor Smax Carp Feeder 30g | Momitor Cralusso Adjustable Pop-Up Feeder Basket

Din categoria accesoriilor de pescuit frecvent folosite fac parte si momitoarele. Indiferent ca este vorba despre pescuit pe Dunare sau alte ape, despre pescuit la crap ori pescuit la feeder, momitoarele isi au locul lor in topul preferintelor pescarilor.

Mediul online deschide o plaja larga de produse, astfel ca alegerea  - chiar si a unui momitor – poate deveni dificila data fiind oferta bogata, atat in sezon , cat si in extrasezon.

Totusi , alegerea nu va fi pana la urma dificila avand in vedere ca , in cazul momitoarelor tinta este in primul rand pretul. Consumabil de felul lui, un momitor e musai sa il iei la un pret bun. Pai, cate sa pierzi in craci pe Dunare si sa nu te coste de sa te usture? E drept, te uiti sa fie ba de feeder, ba de crap, ca sa fie in-line, ca sa fie cu tija, ba vrei sa pui si viermusi cu nada, dar pana la urma arunci o privire la total. Daca totalul care ajunge pe fundul Dunarii nu e chiar asa mare, parca suna bine.

In magazin la noi gasiti exact ce trebuie: oferta buna de pret, varietate, dar si consultanta de nepretuit. Iar daca drumurile nu va aduc pe aici, magazinul online este exact ce trebuie. Multe produse, preturi mici si livrare gratuita.


Ce tipuri de momitoare se folosesc in pescuit ?

In general, in pescuit se folosescmai multe tipuri de momitoare. Sunt diferentiate prin forma, cantitatea de nada pe care o pot ingloba si greutatea acestora. Poate varia de la 30 de grame la 100 de grame. De asemenea, se mai pot clasifica dupa momitoare cu tija si momitoare clasice fara tija.


Ce momitoare Dunare sunt indicate ?

In zona de momitoare Dunare se recomanda cele plate prevazute cu tija si de greutati cuprinse intre 80 si 130 de grame. Este importanta fixarea pe substrat si capacitatea de a isi mentine pozitia in curentul apei.


Ce momitor culisant sa aleg ?

Este indicat a fi ales un momitor culisant prevazut cu tija. Tija are un dublu rol. Primul rol este de a impiedica rasucirea si incurcarea, iar cel de-al doilea, de stabilizarea a monturii in aer, pe durata lanseului. Un efect secundar al stabilitatii este atingerea unor distante considerabile.


Este util un momitor cu tija ?

Este extrem de util un momitor cu tija. Acesta va permite pescarului sa obtina lanseuri lungi si precise, fara a depune mult efort.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur