Sisteme antisoc

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-24 produse din 145

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-24 produse din 145

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul pescuitului la crap, monturile sunt expuse tensiunii puternice de la lansare si recuperare si se pot deteriora, incurca sau chiar rupe. Pentru asigurarea monturilor in timpul lansarii si diminuarea riscului incurcarii acestora se pot utiliza accesorii care sa diminueze presiunea exercitata asupra lor in timpul utilizarii in orice conditii.

Acestea sunt opritoare din cauciuc ce pot fi utilizate pentru orice fel de montura protejandu-i componentele si marindu-i rezistenta. Pot fi utilizate pentru monturile cu plumb culisant etc.

Au diferite marimi si culori, fiind alese in functie de celelalte elemente ale monturilor, de preferinta pescarului si specificul locului de pescuit. Pot fi utilizate cu leadcore pentru monturile Chod si Helicopter.

Se pot aseza intre plumb sau montura si vartej sau pot imbraca vartejul asiguranda-i protectia.

Exista modele in-line pentru plumbi ce se utilizeaza impreuna cu agrafele rapide.

Elementele antisoc pentru monturi au diferite nume (Buffer Beads, Shock Beads, Stopper Beads, Tulip Beads, Knot Protector etc.) dar toate fac acelasi lucru: protejeaza nodurile si vartejele impotiva deteriorarii in timpul tensiunii generate de lansarea la mare distanta si drilul cu un exemplar de mari dimensiuni.

Exista si varianta de opritoare din tungsten, acestea adauga o greutate suplimentara monturii, reducand timpul necesar asezarii pe substrat.

Orice tip de opritor folositi, veti gasi numeroase modele in magazinul de pescuit online. Acestea sunt disponibile la oferte si preturi mici accesibile oricarui pescar. Toate produsele sunt realizate din materiale de calitate ce nu isi pierd proprietatile in timpul utilizarii si asigura rezistenta monturii indiferent de conditii.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar