Inapoi

Delphin

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 1814

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 1814

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Produse populare de la Delphin

Genti pescuit Delphin Genti spinning | Inele lanseta Delphin Inele de varf | Costume pescuit Delphin L | Lansete spinning, casting Delphin Sub 10 g | Mulinete feeder Delphin Frana fata | Saltea primire crap Delphin Eazy Safe

 

Delphin este unul din producatorii de echipament pentru pescuit ce ofera o gama completa de produse pentru toate tiputile de pescuit.

Delphin a aparut in 2004 in Slovacia si s-a dezvoltat treptat, astfel incat in acest moment a ajuns la statutul de companie multinationala. Conceputul care a stat in permanenta la baza dezvoltarii brandului a fost dorinta de a raspunde cerintelor pescarilor oferindu-le echipamentul de care acestia au nevoie si interesul manifestat pentru dezvoltarrea si utilizarea unor echipamente si tehnologii care sa permita realizarea unor produse inovatoare.

Prin inovatie, atentie la cerintele pescarilor si efort constant depus pentru realizarea unor produse profesionale, Delphin si-a castigat locul atat pe piata din Slovacia cat si din restul Europei iar reteaua puternica de distributie pe care au dezvoltat-o in Slovacia, Ungaria, Polonia, Romania si Cehia faciliteaza accesul pescarilor la produsele brandului.

Pasionatii pescuitului la crap pot gasi in oferta Delphin o gama variata de produse ce asigura reusita zilei de pescuit: lansete, avertizori si indicatori, rod pod-uri, fire, monturi si numeroase accesorii pentru crap.

Pentru pescuitul stationar pot fi regasite in gama Delphin lansete de feeder, bolognese, vergi, mincioguri, juvelnice si diferite monturi si accesorii ce reduc efortul necesar pregatirilor pentru o sesiune de pescuit.

Lansetele de spinning, alaturi de numeroase tipuri de naluci, jiguri, fire, strune sau monturi ofera pescarilor de rapitor posibilitatea alegerii echipamentului potrivit indiferent de cerinte.

Gama produselor Delphin este completata de aticolele pentru camping si bagajeria care asigura confortul la malul apei si siguranta echipamentului in timpul transportului.

Toate produsele Delphin sunt realizate cu materiale de calitate si tehnologii inovatoare ce asigura peformanta si rezistenta fiecarui articol.

Gama produselor Delphin este disponibila in portofoliul celui mai mare magazin de pescuit din Romania – Total Fishing.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur