Inapoi

Accesorii diverse monturi pescuit general

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

33 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

33 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru realizarea monturilor necesare in timpul partidelor de pescuit general sunt necesare diferite accesorii ce faciliteaza munca pescarilor si asigura rezistenta monturilor in cele mai dificile conditii de pescuit.

Astfel, puteti alege un aparat pentru legarea carligelor ce va reduce efortul si timpul necesare acestei etape din pregatirea echipamentului. Diferite plute pentru pescuit general sau plutitoare colorate pentru monturi sunt, de asemenea, disponibile putand fi alese in functie de locul de pescuit ales sau echipmentul utilizat.

Conectori, protectii pentru noduri, tuburi siliconice etc. sunt disponibile in magazinul de pescuit online, putand fi alese in functie de preferintele si necesitatile fiecarui pescar. Acestea au diferite culori si marimi si pot fi adaugate monturilor pentru a le mari rezistenta si pentru a le asigura eficienta in fata exemplarelor de mari dimensiuni.

Pentru realizarea monturilor pot fi alese margele, paiete, bride etc care adaugate monturii ii pot oferi acesteia un plus de vizibilitate.

Accesoriile utilizate pentru realizarea monturilor folosite in timpul pescuitului general sunt disponibile intr-o gama variata in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi mici accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti propus pentru achizitionarea echipamentului de pescuit.

Multe dintre accesorii sunt realizate de branduri renumite pentru caliatea si eficienta de care au dat dovada de-a lungul anilor produsele concepute de acestea si pentru utilizarea celor mai noi tehnologii si materiale in realizarea noilor modele. De asemenea, brandurile se remarca prim interesul permanent manifestat in domeniul dezvoltarii echipamentului de pescuit pentru imbunatatirea confortului si rezultatelor obtinute atat de pescarii cu experienta cat si de catre cei care abia descopera frumusetea acestei activitati.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur