Inapoi

Monturi, carlige legate stationar

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 662

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 662

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Cum sa faci un rig pentru method feeder
Urmareste filmul "Cum sa faci un rig pentru method feeder".

Rig-ul pentru method feeder poate lua multe forme. Un lucru este clar. Rig-ul este scurt. Tehnica method feeder presupune mascarea carligului si a momelii in nada de pe momitor. Poate fi echipat cu momeli flotante sau momeli critic echilibrate. Decizia va apartine. Noi va prezentam cum puteti realiza un rig pentru method feeder la malul apei in cativa pasi simpli.
Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

In timpul partidelor de pescuit stationar, fie ca vorbim despre pescuitul la varga, rubesiana , match sau bolognesa, este necesara utilizarea unor monturi specifice tehnicii alese. Acestea pot fi realizate de fiecare pescar in functie de preferinte, experienta, pesti vizati , loc de pescuit ales sau echipament utilizat.

De asemenea, in magazinul de pescuit online si cel fizic pot fi gasite numeroase modele de monturi si carlige legate pentru pescuitul stationar. Varianta achizitionarii unor monturi de la brandul preferat este ideala pentru cei care nu dispun de timpul sau indemanarea si experienta necesare pentru realizarea unor monturi complexe.

Diferite carlige legate pentru pescuitul stationar sunt disponibile, numarul carligului, culoarea si forma acestuia, lungimea si diametrul firului pot fi alese de fiecare pescar pentru a a se potrivi echipamentului utilizat si pestilor vizati.

Pentru pescuitul la feeder exista monturi realizate de branduri renumite, cu componente de calitate, care asigura eficienta monturii in timpul pescuitului.

Numeroase modele de monturi si carlige legate pentru pescuitul stationar sunt disponibile in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi bune. De la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul propus pentru pescuit pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu materiale de calitate, de branduri renumite in industria producatoare a echipamentului de pescuit stationar, pentru calitatea dovedita a produselor si pentru utilizarea celor mai noi tehnologii in realizarea acestora.

Gama variata de modele si specificatiile prezente pentru fiecare dintre acestea alaturi de sfaturile consultantilor ofera ocazia alegerii produsului potrivit, care sa raspunda carintelor fiecarui pescar de stationar indiferent care este tehnica pe care o practica acesta.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur