Pescuit la musca

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-24 produse din 701

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-24 produse din 701

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul partidelor de pescuit la musca diferitele elemente de echipament folosite fac diferenta in privinta rezultatelor si a confortului unei zile petrecute in mijlocul naturii. Pentru a raspunde cerintelor diferite ale pescarilor la pastrav si nu numai, numeroase branduri de echipament de pescuit au dezvoltat game de produse dedicate acestui tip de pescuit.

O gama variata de produse pentru pescuitul la musca este disponibila in magazinul de pescuit online si fizic. Astfel puteti alege lanseta si mulineta potrivite pentru fiecare loc de pescuit pe care il alegeti. Lungimea lansetei, clasa, blank-ul realizat din carbon sau fibra de sticla, finisajul manerului din pluta sau material EVA, tipul inelelelor, numarul tronsoanelor si lungimea lansetei la transport sunt doar cateva din elementele care conteaza in momentul achizitionarii unei lansete pentru pescuitul la musca.

Fire, muste artificiale, mincioguri si diferite instrumente pentru legarea mustelor sunt de asemenea disponibile pentru a raspunde cerintelor diferite ale pescarilor de pastrav.

Diferite tipuri de fire (snur, leader, backing) pot fi alese in functie de clasa, culoare etc fiind potrivite pentru diferite situatii.

De asememea pot fi alese kit-uri ce cuprind lanseta si mulineta pentru a descoperi frumusetea pescuitului la musca.

Pentru pescarii care prefera sa realizeze singuri mustele artificiale a caror eficienta o cunosc sunt disponibile instrumente ce reduc timpul necesar realizarii acestora si efortul de pus de pescari.

In magazinul de pescuit online si fizic exista o gama variata de produse pentru pescuitul la musca, numeroase modele sunt realizate de branduri renumite pentru calitatea echipamentului comercializat si pentru eficienta acestuia in timpul partidelor de pescuit la musca.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar