Inapoi

Paste

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 83

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 83

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in pescuitul pestilor pasnici trebuie utilizat tipul de momeala potrivit pentru pestii doriti.

O solutie o reprezinta pasta de pescuit realizata cu ingrediente din care nu lipsesc animoacizii, atractantii si proteinele, combinate in retete bine echilibrate pentru trezirea interesului pestilor. Pasta de pescuit poate fi utilizata ca pasta pentru carlig sau pasta pentru naditor in functie de preferinta.

Formulele imbogatite cu aditivi de calitate, realizate cu ajutorul tehnologiilor noi isi pastreaza calitatile timp indelungat dupa deschiderea recipientului.

Pasta pentru pescuitul crapului este realizata din ingrediente special alese pentru a mari gradul de atractivitate al momelii in timp ce este utilizata ca momeala de carlig sau pentru a atrage pestii pe vad cand este intrebuintata pentru a acoperi momitorul.

Pasta solubila are efect rapid si modalitate de dispersare gradata care atrage pestii si ii mentine in zona nadita.

Pasta solubila pentru momitor este realizata pe baza unor retete elaborate care contin arome, vitamine, proteine, aminoacizi, aditivi, coloranti, etc si elibereaza particule treptat cand ajunge pe substrat generand un efect puternic asupra exemplarelor dorite si marind sansele unor capturi memorabile.

Numeroase modele de pasta de la branduri renumite prin calitatea produselor si rezultatele obtinute de acestea sunt disponibile in magazinul de pescuit online unde puteti gasi oferte si preturi bune pentru o gama variata de paste.

Acestea sunt realizate pe baza retetelor concepute si dezvoltate de pescari cu o lunga experienta si numeroase trofee in concursuri importante. Retetele sunt imbunatatite in permanenta pentru cele mai bune rezultate.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur