Inapoi

Seturi avertizori + statie

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 165

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 165

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru a obtine cele mai bune performante pe parcursul unei partide de pescuit trebuie sa sesizam fiecare semn care ne arata ca pestele este interesat de momeala prezentata.

Pentru observarea celor mai fine trasaturi un set de avertizori electronici insotit de statie sunt instrumentele de care avem nevoie pentru pescuitul crapului.

Setul de avertizori electronici poate fi ales in functie de numarul de lansete, brandul favorit sau de specificatiile fiecarui model.

Sunt echipati cu LED-uri performante, au carcase rezistente la intemperii si la impact, au senzor pentru nivelul bateriei iar zona de contact cu lanseta este acoperita de un material moale, cauciucat ce nu afecteaza talonul lansetei.

Statia care insoteste avertizorii pentru pescuit este echipata si ea cu LED-uri de calitate superioara ce se sincronizeaza cu avertizorii corespunzatori, iluminare pe timp de noapte si sistem de alarma antifurt ( in functie de model). In plus, la fel ca avertizorii statia are sistem de avertizare pentru baterie descarcata si carcasa rezistenta la socuri si apa. Raza de actiune si numarul de canale sunt alte caracteristici care conteaza in alegerea unui set de avertizori cu statie pentru pescuit, in functie de preferintele fiecarui pescar.

Setul de avertizori de pescuit cu statie inclusa sunt prezentati intr-o cutie rigida, rezistenta la impact, captusita, ce asigura transportul si depozitarea echipamentului in cele mai bune conditii pentru prelungirea duratei de utilizare.

Modelele pentru pescuitul la crap realizate cu materiale de calitate si tehnologii inovatoare sunt disponibile in magazinul de pescuit online. Produsele dunt realizate de branduri cunoscute pe piata de profil pentru preocuparea permanenta in ceea ce priveste dezvoltarea produselor necesare pentru partidele de pescuit la crap.

Diferite modele sunt disponibile la oferte si preturi mici ce permit alegerea produsului potrivit pentru fiecare pescar.

Ce inseamna un set senzori pescuit ?

Un set senzori pescuit face referire la un kit care poate fi format din minim 2 avertizori si maxim 4 ( cel mai des intalniti ). Acestia pot fi, sau NU, insotiti de o statie. In majoritatea cazurilor, un set senzori pescuit face referire la un ansamblu format, atat din senzori, cat si din statie.

Cand folosesc senzori pescuit cu statie ?

Este indicat sa folosim senzori pescuit cu statie in orice situatie. Statia ofera un avantaj enorm pescarului. Poate pescui in mod silentios fara a mai propaga undele sonore pe fir in mediul acvatic in timpul trasaturii. Statia, prin setarile disponibile, poate emite, nu numai semnale sonore in timpul trasaturii, ci si vibratii si indicatori vizuali pentru a indica care dintre lansete a fost inspectata de un crap.

Merita sa achizitionez avertizori cu statie ieftini ?

Ramane la aprecierea fiecaruia. Cu cat sunt mai slabi calitativi ( de aici si pretul redus ), durata de viata a unor avertizori cu statie ieftini este mai mica. Se pune problema si de anomalii in functionalitate si redarea trasaturii.

Cum aleg un set avertizori 4+1 ?

In general, un set avertizori 4+1 se alege in baza unor functii disponibile. Cea mai importanta este modul silentios al unui avertizor de pescuit. A doua conditie din ce in ce mai cautat de pescarii de crap este semnalizarea distincta a tipului trasaturii atat pe statie cat si pe avertizor. Aici se face referire atat la semnalele audio cat si la cele vizuale.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur