Inapoi

Agrafe, varteje, conectori

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 70

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 70

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul stationar, la fel ca pentru celelalte domenii este necesara utilizarea echipamentului de pescuit de calitate si a accesoriilor (agrafe, varteje, conectori etc) potrivite echipamentului detinut.

Exista posibilitatea alegerii unor agrafe culisante cu dimensiuni potrivite cu greutatea plutei utilizate pentru a realiza lansari la distanta fara problema incurcarii firului

De asemenea, sunt disponibile varteje duble, triple, ce difera prin marime, rezistenta, finisaj si aplicatii, pentru a rapunde cerintelor si necesitatilor diferite ale pescarilor de stationar.

Agrafele cu vartej culisante sunt ideale pentru pescuitul cu waggler, plumbi sau momitoare evitandu-se astfel incurcarea monturii in timpul lansarilor si recuperarii.

Exista numerose tipuri de conectori pentru pescuitul stationar care faciliteaza schimbarea liniilor si contribuie la imbunatatirea rezultatelor obtinute in timpul partidelor de pescuit.

Toate produsele sunt realizate din materiale de calitate rezistente la diferite conditii de utilizare. Inainte de lansarea pe piata au fost testate o perioada indelungata pentru a asigura calitatea si eficienta lor in diferite conditii ale pescuitului stationar.

Numeroase modele de agrafe, varteje sau conectori pentru pescuitul stationar sunt disponibile in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti alocat pentru urmatoarea partida de pescuit. Multe modele poarta numele unor branduri renumite pentru calitatea produselor lor, pentru utilizarea celor mai noi materiale si tehnologii in realizarea acestora si pentru efortul constant manifestat in domeniul dezvoltarii elementelor de echipamement si accesoriilor utilizate in cadrul pescuitului stationar pentru imbunatatirea rezultatelor fiecarui pescar care a descoperit frumusetea acestui tip de pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur