Inapoi

Accesorii mulinete pescuit general

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

3 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

3 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul partidelor de pescuit este importanta alegerea fiecarui element al echipamentului utilizat pentru a fi potrivit cu locul de pescuit ales sau pestii vizati. Alaturi de lansete, mulinete, monturi etc., accesoriile alese pentru mentinerea echipamentului in stare perfecta de functionare sau pentru schimbarea rapida a liniei sunt foarte importante.

Pentru mulinetele utilizate in timpul partidelor de pescuit general exista posibilitatea achizitionarii unor tamburi de rezerva. Realizati din aluminiu, de catre aceleasi branduri producatoare ale mulinetelor, acestia pot fi utilizati cu usurinta fiind perfect compatibili cu modelul de care apartin. Alegerea modelului original de tambur pentru fiecare mulineta permite functionarea optima a acesteia si ii imbunatateste performantele prelungindu-i in acelasi timp durata de functionare in conditii optime.

Achizitionarea unui tambur de rezerva permite schimbarea rapida a liniei pentru adaptarea la conditiile specifice locului ales sau in functie de preferintele fiecarui pescar pentru optimizarea sanselor unei capturi impresionante. De asememea, tamburul de rezerva permite schimbarea rapida a liniei in cazul ruperii accidentale a firului in timpul lansarii sau recuperarii fara a pierde timp pretios cu pregatirea echipamentului de pescuit.

Indiferent de modelul mulinetei pe care o utilizati, in magazinul de pescuit online puteti gasi numeroase modele de tamburi de rezerva si alte accesorii compatibile cu mulinete produse de branduri renumite pentru calitatea materialelor si tehnologiilor utilizate in dezvoltarea noilor game de echipament dedicate pescuitului general.

Gama variata de modele alaturi de specificatiile prezente pentu fiecare din acestea si ofertele si preturile mici ofera posibilitatea alegerii produsului potrivit pentru fiecare pescar indiferent de experienta sa.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur