Inapoi

Plumbi pentru dropshot

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 114

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 114

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pescuit la spinning din munti in Delta
Urmareste filmul "Pescuit la spinning din munti in Delta"

Plecam la spinning in compania lui Valentin Balas, pescar de rapitor si practicant a mai multor tehnici. Pescuieste in mod frecvent salaul, cleanul si bibanul pe lacuri de acumulare cu adancimi mari. Astazi ne va impartasi din experienta lui si s-a axat pe o tehnica care incepe sa prinda din ce in ce mai mult contur si noi adepti : dropshot. In aceasta idee, a venit pregatit cu multe produse pe care le foloseste in mod frecvent.

Ne propune un scurt atelier in care realizeaza montura la care apeleaza si odata cu acest setup ne prezinta si nalucile la care are cele mai bune rezultate. Printre picaturi, ne mentioneaza cateva observatii despre comportamentul bibanilor care, pe lacuri adanci, pot fi reperati si in masa apei. Dropshot-ul il ajuta pe Valentin atat in pescuitul vertical in masa apei ( cand pe sonar identifica bancuri de biban ) cat si in lansari la distanta. Este adeptul lestului (plumbului) cilindric. Ca explicatie ne ofera un avantaj constructiv important : evolutiile mult mai facile in zonele cu vegetatie prezenta pe substrat. Forma taie mai bine astfel de zone iar prezentarea este una naturala.

Nu foloseste greutati mari. Pe ape cu adancimi de pana in 10 metri, oscileaza intre 3.5 grame si maxim 5 grame. Firul principal este unul de tip 8x cu un diametru intre 0.05 mm cel mai subtire si 0.10 mm cel mai gros. Lanseta este una dedicata in acest stil si se deosebeste de cele clasice de spinning prin prezenta unui varf plin din carbon atasat lansetei pe blanc tubular. Ca lungime, lanseta este pentru Valentin de maxim 2.10 metri din clasa UL si L.

Trecem rapid si prin clean unde decoperim ce naluci ascunde trusa lui Valentin. Voblerele sunt la ordinea zilei. Este cea mai indicata naluca ne spune el pe lacurile de munte. Pe final, ne explica clasele de fire principale textile : 4x, 8x si 12 x. Cand unde si cum le folosim. Descoperim monturi dedicate pentru pescuitul stiucii cu naluci siliconice de mari dimensiuni. Radu se aventureaza in trusa lui Valentin si reuseste pe final de emisiune sa puna in lumina cateva elemente si trucuri la care invitatul nostru apeleaza pentru a starni stiucile.

Daca vreti sa deveniti pescari mai buni si mai bine informati, va recomandam acest material plin de tehnica si informatii pretioase ! Daca sunteti iubitori ai pescuitului la feeder, nu ratati acest episod ! Aflati mai multe lucruri urmarind acest material video.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

In timpul partidelor de pescuit la rapitori, pentru cei care folosesc monturi dropshot este neceara utilizarea unor plumbi special creati pentru acestea.

Astfel, pot fi alesi plumbi cu forma alungita ce ofera posibilitatea lansarilor precise la mare distanta fara a permite agatarea monturii de obstacole.

Plumbii oliveta sunt o varianta pentru dropshot putand fi folositi si la pescuitul vertical. Forma aerodinamica permite lansarea usoara la locul dorit si previn incurcarea firului.

Plumbii pentru dropshot sunt de diferite marimi si greutati putand fi alesi in functie de locul de pescuit, adancimea la care se pescuieste si preferintele fiecarui pescar.

Numeroase modele de plumbi pentru dropshot, alaturi de alte accesorii specifice acestei tehnici, sunt disponibile in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi mici accesibile indiferent de bugetul de care dispuneti pentru pescuit.

Multe produse poarta numele unor branduri renumite pentru calitatea produselor si eficienta acestora in timpul partidelor de pescuit la rapitori. De asemenea, sunt cunoscute pentru interesul permanent manifestat in dezvoltarea unor noi serii de elemente de echipament destinate imbunatatirii rezultatelor pescarilor atat in cadrul concursurilor importante cat si in afara lor. Produsele au fost testate o lunga perioada inainte de lansarea pe piata de catre pescari cu experienta si rezultate bune in cadrul concursurilor dedicate pescuitului la rapitori, pentru a asigura eficienta acestora.

Gama variata de produse alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare dintre acestea si de sfaturile consultantilor ofera posibilitatea alegerii modelului potrivit de plumb pentru dropshot., astfel incat fiecare pescar poate gasi produsul dorit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur