Plumbi pentru dropshot

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 57

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-48 produse din 57

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul partidelor de pescuit la rapitori, pentru cei care folosesc monturi dropshot este neceara utilizarea unor plumbi special creati pentru acestea.

Astfel, pot fi alesi plumbi cu forma alungita ce ofera posibilitatea lansarilor precise la mare distanta fara a permite agatarea monturii de obstacole.

Plumbii oliveta sunt o varianta pentru dropshot putand fi folositi si la pescuitul vertical. Forma aerodinamica permite lansarea usoara la locul dorit si previn incurcarea firului.

Plumbii pentru dropshot sunt de diferite marimi si greutati putand fi alesi in functie de locul de pescuit, adancimea la care se pescuieste si preferintele fiecarui pescar.

Numeroase modele de plumbi pentru dropshot, alaturi de alte accesorii specifice acestei tehnici, sunt disponibile in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi mici accesibile indiferent de bugetul de care dispuneti pentru pescuit.

Multe produse poarta numele unor branduri renumite pentru calitatea produselor si eficienta acestora in timpul partidelor de pescuit la rapitori. De asemenea, sunt cunoscute pentru interesul permanent manifestat in dezvoltarea unor noi serii de elemente de echipament destinate imbunatatirii rezultatelor pescarilor atat in cadrul concursurilor importante cat si in afara lor. Produsele au fost testate o lunga perioada inainte de lansarea pe piata de catre pescari cu experienta si rezultate bune in cadrul concursurilor dedicate pescuitului la rapitori, pentru a asigura eficienta acestora.

Gama variata de produse alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare dintre acestea si de sfaturile consultantilor ofera posibilitatea alegerii modelului potrivit de plumb pentru dropshot., astfel incat fiecare pescar poate gasi produsul dorit.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar