Inapoi

Suporti stationar

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

23 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

23 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru fixarea lansetelor in timpul partidelor de pescuit stationar a fost dezvoltata o gama variata de suporti. Acestia au fost proiectati pentru a imbunatati confortul pescarilor si a asigura o buna stabilitate a lansetelor pe parcursul pescuitului.

Pentru pescuitul la feeder exista suporti pentru scaunul modular iar numarul de posturi poate fi ales in functie de numarul de lansete utilizate.

Pentru pescuitul la varga exista suporti sau picheti ce asigura stabilitatea acesteia in orice conditii (vant sau trasaturi puternice).

Suportii petru pescuit stationar sunt realizati din materiale de calitate, aluminiu, otel inoxidabil, pentru a fi usor de transportat sau rezistenti la coroziune.

Lungimea suportului, finisajul( ex. mat- rezistent la zgarieturi), numarul de posturi sau brandul sunt detalii ce deosebesc aceste produse si permit alegerea modelului potrivit dintr-o varietate de modele disponibile in magazinul de pescuit online si fizic.

Multi suporti sunt realizati de branduri renumite pentru calitatea dovedita de produsele lor de-a lungul anilor si pentru utilizarea celor mai noi materiale si tehnologii disponibile in industria producerii echipamentului pentru pescuit stationar.

Suportii pentru pescuitul stationar pot fi alesi de fiecare pescar in functie de echipamentul folosit, de locul de pescuit ales pentru urmatoarea partida de pescuit sau tehnica practicata si permit fixarea si adaptarea pozitiei lansetei la fiecare situatie intalnita. Astfel este asigurata mentinerea acesteia in cele mai bune conditii chiar si in timpul trasaturilor violente.

Gama mare de modele disponibile la oferte si preturi mici, alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare produs permit alegerea suportului potrivit pentru pescuit stationar in functie de cerintele fiecarui pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur