Inapoi

Cloncuri, accesorii monturi clonc

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 187

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 187

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pescuit la clonc cu Lowrance Livesight
Urmareste filmul "Pescuit la clonc cu Lowrance Livesight!"

Tehnologia evolueaza si acum putem sa vedem pe sonar imagini mai interesante si mai utile pentru un pescuit de success. Cu noul Lowrance Livesight poti vedea acum live ce se intampla sub barca ta, spre deosebire de vederea standard a sonarului care in general iti arata o interpretare grafica, istorica a ceea ce ai avut sub sonda. Urmarind acest film poti vedea in detaliu imagini furnizate de Lowrance Livesight intr-o partida de pescuit la clonc. Poti vedea acum cum apare si evolueaza pestele, tatonand montura, si de ce este important sa intelegi evolutia pestelui, adancime la care evolueaza si comportamentul de moment al acestuia, pentru a genera o trasatura.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in timpul pescuitului la clonc trebuie utilizate elemente de echiapament de calitate concepute special pentru acet tip de pescuit. Astfel, numeroase branduri renumite si nu numai, au dezvoltat game de produse dedicate pescuitului la somn.

Exista numeroase modele de clonc utilizate pentru pescuitul somnului. Forma acestora, materialul din care sunt realizate sau brandul pot fi alese de fiecare pescar in functie de preferinte. Cloncurile pot fi realziate din diferite materiale ( lemn, carbon etc) iar forma lor este diferita in functie de adancimea apei in locul ales pentru pescuit.            Rezistenta materialului din care sunt realziate si forma ergonomica permit utilizarea o perioada indelungata in cele mai bune conditii.

Tot pentru pescuitul la clonc sunt disponibile diferite modele de teaser care genereaza vibratii si au o mare putere de atractie, acestea putand fi impregnate cu diferite arome care persista mult timp. Culoarea si greutatea teaserelor poate si de asemenea aleasa in functie de locul de pescuit.

Numeroase alte accesorii pentru monturile de clonc pot fi adaugate pentru maximizarea rezultatelor obtinute in timpul pescuitului la somn. Diferite culori si dimensiuni de Octopus pot fi adaugate monturii crescand volumul acesteia si oferindu-i vizibilitatea necesara pentru trezirea interesului somnilor de dimensiuni impresionante.

Indiferent care este echipamentul pe care il folositi sau locul de pescuit pe care il alegeti puteti gasi in magazinul de pescuit online si cel fizic numeroase modele de clonc si accesorii pentru monturile de somn la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul de care dispuneti pentru pescuit. Multe produse sunt realizate de branduri renumite pentru calitatea si eficienta dovedite de produsele lor de-a lungul timpului.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur