Inapoi

Nada Benzar Mix

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 139

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 139

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele nadei Benzar Mix

Pentru diferitele domenii ale pescuitului (pescuitul stationar, pescuitul crapului etc) este necesara utilizarea nadei potrivite pentru caracteristicile locului de pescuit preferat, pestelui dorit sau echipamentului utilizat. Nada Benzar Mix potrivita pentru numeroase situatii este realizata pe baza experientei si cunostintelor acumulate de-a lungul timpului in cadrul concursurilor si nu numai de catre Benzar Zsolt. Rezultatele uimitoare obtinute prin utilziarea diferitelor retete de nada Benzar Mix atat de catre  pescarii profesionisti cat si de cei ce abia descopera frumusetea pescuitului o recomanda pentru a fi utilizata pe rauri si lacuri toata perioada anului in functie de caracteristicile fiecarui produs. Nada este realizata cu ajutorul ingredientelor naturale de calitate si raspunde cerintelor de hranire ale diferitelor specii de pesti.

Cum alegem nada Benzar Mix

Nada Benzar Mix poate fi aleasa in functie de preferintele fiecarui pescar, de tehnica utilziata si specificul locului de pescuit. De la nada realizata pe baza de derivati de porumb pentru pescuitul stationar de finete pana la nada pentru crap, caras, mreana, scobar, clean sau nada pntru pescuitul la copca potrivita atat pentru pestii pasnici cat si pentru rapitori, gama Benzar Mix ofera nada potrivita pentru fiecare pescar. Method Pro Corn, Method XL, Baza Crap, Crap Caras, Amur Crap, Scovbar, Big Fish, Mreana, Scoica, Ice Mix, Special Concurs sunt doar cateva din produsele pentru care brandul Beanzar Mix este cunoscut in randul pescarilor.

De ce sa alegi nada Benzar Mix de la Total Fishing

Numeroasele produse Beanzar Mix ce pot fi regasite la oferte si preturi mici in magazinul online si cel fizic alaturi de specificatiile prezente la fiecare tip de nada asigura posibilitatea gasirii produsului potrivit pentru orice pescar indiferent de cerinte.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur