Inapoi

Lansete feeder Baracuda

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

12 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete feeder Baracuda

Pescuitul stationar necesita folosirea lansetelor potrivite pentru a obtine rezultatele cele mai bune atat in timpul concursurilor de pescuit cat si in afara acestora. Lansetele feeder Baracuda sunt realizate cu ajutorul materialelor performante si a tehnologiilor noi pentru a oferi pescarilor de feeder o experienta placuta pe malul apei. Astfel gama lansetelor Baracuda, de la lansetele ieftine de feeder pana la cele din gama inalta de pret sunt adaptate locurilor de pescuit autohtone si asigura pescarilor de stationar instrumentele necesare pentru lansarea precisa la locul dorit si recuperarea usoara a pestelui prins.

Cum alegem o lanseta feeder Baracuda

Gama lansetelor feeder Baracuda include lansete de feeder pentru pescuitul de pe mal sau din barca si lansete picker. Construite pe blank-uri rezistente din Carbon 24T, echipate cu inele ce permit trecerea usoara a firului in timpul lansarii si recuperarii (T-SiC, oxid de Titaniu etc.), cu mandrina ergonomica si finisaj al manerului din EVA sau pluta premium pentru o priza ferma indiferent de conditii, lansetele Baracuda permit lansarile precise la distante mari si recuperarea rapida si sigura a exemplarelor prinse. De la pescuitul de finete pana la pescuitul exemplarelor mari pe rauri si lacuri lansetele Baracuda asigura modele potrivite pentru fiecare aplicatie a pescuitului la feeder. Varfurile interschimbabile permit adaptarea la specificul locului de pescuit ales pentru a facilita efortul pescarului si a imbunatati sansele unor noi capturi de talie medie si mare. Stream Feeder, Thunder Feeder, Winkle Picker, Dinasty Feeder Plus, Fun Picker sunt doar cateva din modele lansetelor de feeder Baracuda cunoscute pentru calitatea si rezistenta lor.

De ce sa alegi o lanseta feeder Baracuda de la Total Fishing

Numeroasele modele de lansete feeder Baracuda regasite la oferte si preturi avantajoase in magazinul fizic si online, alaturi de specificatile prezente pentru fiecare produs permit pescarilor sa alega lanseta potrivita pentru fiecare situatie.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur