Inapoi

Mulinete feeder Spro

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

14 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

14 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unei mulinete feeder Spro

Pentru pescuitul la feeder alegerea unei mulinete de feeder care sa permita lansarile cu precizie la locul dorit si recuperarea usoara a exemplarelor prinse indiferent de dimensiunilor pe care le au acestea  este un element foarte important. Mulineta, alaturi de lanseta cu care este compatibila sunt detalii foarte importnate in reusita unei zile de pescuit la feeder. Materialele din care este realizata, tehnologiile utilizate pentru fabricarea mulinetei si specificatiile acesteia pot contribui la imbunatatirea rezultatelor obtinute in timpul sesiunilor de pescuit la feeder atat de catre pescarii cu experienta in domeniu cat si de catre incepatori. Utilizarea unei mulinete de feeder Spro garanteaza performantele si rezistnenta acesteia la cele mai dificile situatii aparute in timpul partidelor de pescuit fiind un element de echipament de baza in drillul cu pestii indiferent de locul de pescuit, distanta la care se face lansarea sau experienta pescarului.

Cm alegem o mulineta feeder Spro

Fiecare pescar de stationar poate alege mulineta de feeder pe care o utilizeaza tinand cont de anumite criterii. Printre acestea, caracteristicile mulinetei, tehnologiile pe care le are integrate, greutatea momitorului cu care pescuieste, specificul locului de pescuit ales etc.

Mulinetele Spro sunt construite cu materiale rezistente depasind astfel cele mai dificile situatii ce pot sa apara in timpul pescuitului la feeder. Au integrate tehnologii performante ce imbunatatesc functionarea intregului ansamblu (One Way Clutch Anti Reverse System, S-Curve Oscillation System, Titanium Line Roller, Twist Free Line Roller etc). Acestea impreuna cu componentele de calitate superioara (tambur din aluminiu, corp din S-Carbon rotor echilibrat computerizat) asigura o functionare uniforma o perioada indelungata indiferent de experienta pescarilor si situatia specifica locului de pescuit.

De ce sa alegem o mulineta feeder Spro de la Total Fishing

In oferta Spro care se regaseste in cel mai mare magazin online de pescuit din Romania- Total Fishing sunt disponibile modele variate de mulinete feeder la preturi mici. Acestea raspund cerintelor diverse ale pescarilor iar specificatiile prezente la fiecare produs faciliteaza identificarea rapida a modelului dorit. De asemenea recomandarile consultantilor magazinului permit alegerea rapida a unei mulinete de feeder care sa imbunatateasca rezultatele obtinute la pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur