Inapoi

Pile ascutit carlige

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

6 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

6 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pescarii care urmaresc capturarea exemplarelor mari de crap si nu numai acestia, cunosc importanta intrebuintarii in timpul partidei de pescuit a echipamentului si accesoriilor in stare foarte buna de functionare. Daca dorim sa avem siguranta inteparii ferme a pestelui trebuie sa intrebuintam carlige foarte bune ascutite. Pentru acest lucru a fost dezvoltata o gama de produse ce asigura intretinerea carligelor in conditii perfecte pentru o utilizare ce mareste sansele inteparii sigure a unui exemplar impunator.

Pilele de ascutit carlige pentru pescuit sunt unelte utile pe care este bine sa le avem in bagaj la orice iesire la pescuit.

Acestea au forma alungita, ce asigura o ascutire rapida a carligelor. In functie de model, pot avea o zona conceputa pentru carligele drepte. Manerul ergonomic, cu finisaj ce permite o prindere sigura in timpul ascutirii si finisarii este inca un element important in alegerea unei pile pentru carlige.

Pentru verificarea carligelor dupa ascutire, o lupa este intrumentul potrivit ce va permite abservarea celor mai fine detalii ale acestora. Lupa are design pliabil si nu ocupa un spatiu semnificativ in bagajul de pescuit,

Pilele pentru ascutirea carligelor sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si asigura utilizarea acestora la nivel maxim pentru obtinerea celor mai bune rezultate, diminuand riscul ca la o trasatura violenta carligul sa scape un potential trofeu.

Exista mai multe variante de pietre pentru ascutirea carligelor: pile individuale, seturi de pile pentru ascutire si finisare (cu maner detasabil) sau seturi cu toate instrumentele necesare pentru ascutirea carligelor.

Seturile includ pila dubla pentru ascutire, pila pentru finisare, lupa, instrument pentru fixarea carligelor, toate prezentate intr-o cutie care le asigura in timpul transportului si depozitarii. Astfel, instrumentele necesare pentru intretinerea carligelor vor fi intotdeauna aproape si vor asigura mentinerea acestora in forma perfecta.

Daca sunteti in cautarea unor instrumente pentru intretinerea carligelor, le gasiti in magazinul online de pescuit unde sunt disponibile la preturi bune si oferte potrivite pentru orice buget.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur