Inapoi

Accesorii monturi somn

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 550

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 550

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul partidelor de pescuit la somn, alaturi de lanseta sau mulineta utilizate o importanta foarte mare o au monturile si accesoriile cu ajutorul carora se realizeaza monturile specifice acestui tip de pescuit.

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate la pescuitul somnului au fost dezvoltate game de produse dedicate atat pescarilor cu experienta cat si celor care abia descopera frumusetea acestui tip de pescuit.

In magazinul de pescuit online si cel fizic puteti gasi diferite monturi specifice pescuitului la somn. Acestea sunt realizate din materiale si tehnologii noi, de branduri renumite in industria producatoare a echipamentului de pescuit la somn si au garantia calitatii, rezistentei si eficientei dovedite de-a lungul timpului in cele mai dificile conditii.

De asemenea, sunt disponibile plute din lemn de balsa concepute special pentru pescuitul la somn, plumbi de diferite forme, marimi si culori,  agrafe, varteje si multe alte accesorii indispensabile oricarui pescar la somn. Astfel, puteti gasi bride, inele despicate, stoppere, tuburi siliconice sau thermo etc. cu ajutorul carora monturile realizate isi vor dovedi rezistenta in timpul prinderii si recuperarii exemplarelor mari de somn.

Indiferent de echipamentul utilizat sau de locul de pescuit ales, daca sunteti in cautarea unor accesorii pentru pescuitul la somn le puteti gasi alaturi de multe alte produse in magazinul de pescuit online la oferte si preturi excelente, de la cele ieftine, accesibile oricarui pescar indiferent de bugetul de care dispune pentru urmatoarea partida de pescuit pana la cele din gama inalta de pret. Astfel fiecare pescar poate gasi produsul potrivit in functie de preferinte, buget sau necesitati.Ce tip de monturi se folosesc la somn ?

In general, se folosesc monturi pentru somn destinate pescuitului pe substrat. Sunt alcatuite din carlige legate, fir principal si plumb.


Cand se poate folosi o montura pentru somn cu pluta ?

Se poate utiliza o montura de somn cu pluta in conditiile in care se va practica un pescuit in masa apei sau la suprafata. Cu precadere, noaptea este cea mai buna perioada in care se poate pescui la somn cu monturi cu pluta.


Ce plumbi pentru somn sunt recomandati ?

In majoritatea cazurilor, plumbul pentru somn este de tip cilindric si alungit. Este de tip in-line in majoritatea situatiilor.


Ce contine o montura pentru somn de Dunare ?

In functie de stilul de pescuit, poate fi o montura destinata pescuitului la clonc sau o montura destinata pescuitului la stationar. Are la baza un carlig, firul monturii ( leader ) si plumbul. Sunt prezente si accesorii pentru monturile de somn.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur