Inapoi

Voblere Salmo

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 541

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 541

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unui vobler Salmo

Pescuitul la rapitori, fie ca vorbim de stiuca, biban, clean, etc. necesita utilizarea echipamentului potrivit pestelui vizat care sa asigure toate caracteristicile necesare lansarii si recuperarii cu succes a pestelui prins. Caracteristicile nalucii artificiale pe care o utilizam sunt de asemenea importante. Salmo este un brand care si-a construit renumele de-a lungul anilor prin calitatea voblerelor realizate si testate timp indelungat pentru a indeplini cu precizie sarcinile pentru care au fost concepute. Astfel, in momentul achizitionarii unui vobler Salmo aveti garantia unui produs de calitate realizat de un brand cu traditie si rezultate remarcabile in domeniul echipamentului pentru pescuitul rapitorilor.

Cum alegi un vobler Salmo

Alegerea unui vobler se poate face potrivit echipamentului utilizat (lanseta, mulineta, fir etc) dar si in functie de pestele dorit sau caracteristicile locului de pescuit ales. In functie de forma si constructie, voblerele pot fi de mai multe tipuri( Crankbaits, Minnows, Jerkbaits,Topwater, Lipless, Gliders), dupa evolutie pot fi sinking, suspending, floating etc. fiecare pescar alegand modelul, marimea sau greutatea potrivita pentru fiecare situatie intalnita la locul de pescuit. Tehnologiile inovatoare cu ajutorul carora sunt construite (Salmo Infinity Cast System ce permite lansarile precise la distanta), componentele de calitate (de ex. ancore Mustad) si testarea o perioada indelungata a fiecarui produs pentru a asigura o evolutie perfecta a acestora inainte de lansare pe piata a dus la recunoasterea calitatii produselor Salmo in domeniul pescuitului la spinning. Slider Hornet, Minnow, Thrill, Executor, Fanatic, Frisky, Wave, Fatso Crank, Perch, Zipper, Rattlin Hornet, Lil’Bug, Tiny, Bullhead, Sting sunt doar cateva din modelele Salmo cu rezultate remarcabile la rapitori.

De sa alegi un vobler Salmo de la Total Fishing

Numeroasele produse disponibile la oferte si preturi avantajoase, alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare model permit alegerea voblerului potrivit pentru fiecare pescar indiferent de buget, preferinte etc.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur