Inapoi

Sonare barca Humminbird

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

8 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

8 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii unui sonar Humminbird

In timpul sesiunilor de pescuit desfasurate din barca, cunoasterea zonelor in care pescuim si a caracteristicilor acestora (adancimea apei, substrat etc) alaturi de alte informatii esentiale ale locului de pescuit ales pot imbunatati rezultatele obtinute indiferent de experienta pescarilor. Pe parcurusul anilor diferite branduri au inceput sa dezvolte industria sonarelor pentru pescuit. Odata cu dezvoltarea accentuata a tehnologiilor si a comunicatuiilor la care asistam in ultimele decenii sonarele au primit functii noi devenind parteneri de incredere in timpul partidelor de pescuit. Avantajele utilizarii unui sonar Humminbird sunt reprezentate de calitatea componentelor, performantele dovedite de-a lungul anilor de fiecare serie noua pe care au dezvoltat-o si de functiile pe care le au sonarele care permit utilizarea usoara fara a necesita o pregatire speciala. De asemenea, sistemul de instalare usoara a echipamentului ofera sansa de a beneficia din plin de toate avantajele pe care le include. Fiabilitatea si tehnologiile inovatoare care caracterizeaza noile serii de sonare Humminbird permit cunoasterea foarte buna a caractersticilor locului de pescuit ales pentrtu a imbunatati rezultatele avute la fiecare iesire pe apa.

Cum alegem un sonar Humminbird

Alegerea unui sonar pentru pescuit se poate face in functie de caracteristicile modelului dorit, de bugetul alocat sau de producatorul preferat. Helix9 Chirp Mega SI+G3N, Helix 7 Chirp Mega DI G3N, PiranhaMax4, PiranhaMax195C, 678CHDDI, Helix5 Chirp DI GPS G2 sunt doar cateva din modelele sonarelor Humminbird care se remarca prin claritate, putere si precizie ajutand la observarea rapida a particularitatilor zonei de pescuit aleasa si permitant imbunatatirea rezultatelor obtinute in timpul partidelor de pescuit. Helix9Chirp Mega Si+G3N se remarca prin puterea semnalului si precizia cu care inregistraza datele scanate. Avand Bluetooth integrat, Dual Spectrum CHIRP Sonar, AutoChart Live Humminbird Basemap si suprafata intuitiva generoasa permite manevrarea usoara si indentificarea rapida a datelor dorite. PiranhaMax4 cu cu ecran de mari dimensiuni si tehnologie Dual Beam este cel mai evoluat sonar din clasa sa. Indiferet de cerintele pescarilor gama sonarelor Humminbird asigura modele potrivite pentru orice situatie.

De ce sa alegi un sonar Humminbird de la Total Fishing

In cel mai mare magazin online dep escuit din Romania - Total Fishing, sunt disponibile diferite modele de soanre Humminbird la oferte si preturi excelente, de la cele ieftine pana la cele din gama superioara de pret. Astfel pescarii pot alege in functie de buget, preferinte sau caracteristici specifice sonarul pe care il doresc pentru urmatoarele iesiri in aer liber alaturi de familie sau prieteni. Fiecare sonar are prezentate specificatiile ce evidentiaza functiile diferitelor modele pentru a facilita alegerea celui potrivit. Alaturi de specificatiile produselor sunt disponibile recomandari ale consultantilor magazinului care permit gasirea modelului de sonar cu functiile cerute de fiecare pescar si care se incadreaza in bugetul propus. In acest fel pescarii indiferent de tehnica practicata pot avea siguranta unei experiente placute la viitoarea iesire la pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur