Inapoi

Dip-uri

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 174

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 174

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pregatirea nadei - Pescuit Stationar
Pregatirea nadei

Nada pentru method feeder trebuie atent pregatita. Este extrem de important sa dozam corect cantitatea de parte lichida in procesul de umezire. Orice greseala ne poate costa timp. Pregatirea nadei pentru method feeder se realizeaza treptat. Nadele dedicate pescuitului la method feeder au alta mecanica iar in componenta acestora putem gasi particule care nu au nevoie de multe lichide uneori. Mai ales cele care au la baza faina de peste. Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing si nu uita sa ne dai subscribe pe canalul de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in timpul partidelor de pescuit este nevoie de utilizarea nadei si momelilor potrivite care imbunatatesc sansele unei capturi impresionante. Nada de pescuit este diferita in functie de pestele pe care incercam sa il atragem, temperatura apei, locul de pecuit etc avand o gama variata de culori, arome, texturi si retete.

Exista nada pentru o specie de peste sau pentru o tehnica de pescuit anume. Acestea sunt realizate cu ingrediente de cea mai buna calitate si aditivi ce atrag si retin pestii pe vad. O gama variata de nade: pentru feeder, pentru crap, caras, amur, platica, oblete etc. este disponibila. De asemenea exista si nada pentru pescuit la copca. Sunt si nade de la diferite branduri ce combina ingredientele intr-o reteta cu efecte pozitive in atragerea mai multor tipuri de pesti.

Nadele destinate concursurilor de pescuit sunt realizate din mixuri de ingrediente de calitate cu ajutorul celor mai noi tehnologii, avand efecte imediate pentru atragerea pestilor. Nada pentru pescuit stationar este realizata din fainuri cu continut proteic ridicat, avand o capacitate de atragere si mentinere a atentiei pestelui. Pentru pescuitul platicii sau rosioarei pe lacuri naturale este disponibila argila naturala.

Indiferent de pestele pe care doriti sa-l prindeti, de anotimp, loc de pescuit si preferinte, in magazinul de pescuit online gasiti game complete de nada de la producatori renumiti prin calitatea produselor lor, multe din acestea fiind concepute dupa retete studiate ani de zile de catre pescari care au dobandit rezultate remarcabile in cadrul competitiilor desfasurate la nivel international. O gama variata de nada va asterapta cu oferte si preturi accesibile.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur