Mulinete crap, accesorii

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-24 produse din 425

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-24 produse din 425

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Despre pescuit la crap, abordare, tehnica si echipament cu Claudiu Costache
Urmareste filmul "Despre pescuit la crap, abordare, tehnica si echipament cu Claudiu Costache".

Ne continuam aventura in universul crapist autohton. Claudiu Costache este invitatul nostru in acest episod. Pescar de crap cu state vechi, detine in palmares titluri importante. Claudiu este un pescar activ in zona competitionala. Tehnicile dobandite de-a lungul anilor si-au pus amprenta in evolutia sa personala.
Ramanem ancorati in zona de stabilire a profilului lansetei de crap. In pescuitul de placere este una, in pescuitul de competitie este alta. Aflam si recomandarea lui Claudiu pentru pescarul aflat la inceput de drum.

Nu ocolim nici segmentul lansetelor de crap dedicate pescuitului la distanta mare. Abordam si zona de mulinete de crap. Aflam detalii care fac diferenta atat in lansare cat si in recuperare in timpul drill-ului.

Claudiu ne face un scurt istoric al mulinetelor folosite de el in trecut si ce detine la acest moment. Nici firele de crap nu sunt iertate. Raspundem consecvent intrebarilor venite din partea celor care ne urmaresc. Claudiu ne recomanmda si diametrul firului la care ar trebui sa apelam. Daca sunt fire prea subtiri, atunci intampinam probleme in timpul drill-ului cu un crap capital. Daca este prea gros, nu vom obtine distantele necesare. Printre picaturi, primim informatii la cald despre echipamentul de pescuit la crap pe care il utilizeaza in ultimele doua sezoane. Pestii care se vad in imagini sunt girul calitatii acestui echipament. Deopotriva, primim sugestii despre cum nadim un loc si ce ar trebui facut pentru a obtine selectia exemplarelor de crap de pe vad.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Subiectul monturi crap este unul foarte discutat. Pana la urma, cand vine vorba de monturi de pescuit, sunt o multitudine de variante. Fiecare pescar vine cu o anumita preferinta. Trebuie spus ca in clasa de monturi de crap, intotdeauna va dicta tipul de momeala de crap ce va fi folosita. Fiecare dintre aceste monturi deserveste o anumita momeala. Un pescuit la crap cu rezultate bune are la baza monturi de pescuit realizate corect si momeala de crap de calitate. Monturile de crap sunt diversificate. De la marimea carligului si pana la forma plumbului, exista multe astfel de modele.

Astfel ca la momentul achizitionarii unei mulinete de crap, fie ca isi schimba echipamentul fie ca este pentru prima oara cand face asta, stie foarte bine ce vrea si ce cauta. Cand incepe cautarea, ca apeleaza la magazin online sau merge personal la un magazin fizic, stie clar ce mulineta crap vrea, este doar in cautarea unei oferte care sa il avantajeze sau in cautarea unor preturi mici.

Oferta pe piata mulinetelor de crap este foarte bogata si acopera o plaja larga de cerinte si gusturi, dar in mare, au un numitor comun. Cu variatii la numarul de rulmenti si capacitatea tamburului, in general la toate se urmareste sa aiba baitrunner, antirevers, un sistem rapid de ajustare a franei ( care poate fi pe fata sau pe spate), tamburul de aluminiu sa fie de precizie, de preferinta long-cast. Unele sunt prevazute cu sistem Aero Wrap, care este un sistem special de infasurare a firului, cu doua viteze pentru o asezare in X, ceea ce ajuta, fara dubiu, in lanseurile lungi si fara peruci.

Preferintele si bugetele sunt oarecum impartite intre mulinete Okuma si mulinete Shimano, doua nume cu greutate in materie de mulinete de crap. Evident , toate brandurile au produse de varf, cautate, dar asta tine de pescarul de crap, care asa cum am mai spus, stie ce vrea.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar