Inapoi

Cantare crap, accesorii cantarire

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

43 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

43 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pe malul apei sau in barca, dupa prinderea unui peste cu dimensiuni respectabile, si in timpul competitiilor, pescarii au nevoie de un instrument pentru cantarirea pestelui. Acesta trebuie sa arate cu precizie greutatea si sa reziste sarcinilor mari.

In functie de preferinte puteti alege dintre diferite modele de cantare pentru pescuit: cantare necanice sau cantare electronice.

Cantarele mecanice pentru pescuit sunt utile pentru capturarea exemplarelor de mari dimensiuni. Cantarele pentru crap cu rezistenta de pana la 50kg sunt robuste si fiabile asigurand precizia cantaririi. Acestea (in functie de model) sunt insotite de husa pentru transport si au ecran rezistent. Intreaga constructie este gandita pentru a asigura rezistenta la socuri, umezeala si sarcini mari.

Cantarele electronice sunt o alta optiune de cantarire a pestelui in timpul sesiunilor de pescuit. Acestea au afisaje digitale cu lumina albastra pentru o buna vizibilitate pe durata pescuitului noscturn si precizie foarte buna a gramajului.

Echipate cu buton de pornire/oprire si maner confortabil care asigura o prindere buna, cantarele permit cantarirea crapilor de mari dimensiuni fara probleme. Modelele electronice pastreaza in memorie cele mai recente cantariri pentu a tine evidenta recordurilor personale. Carcasa lor este rezistenta la impact iar ecranul rezista la condens. Functioneaza cu baterii si sunt echipate cu senzor ce indica nivelul bateriei si carlig din otel inoxidabil.

Daca sunteti in cautarea unui cantar pentru pescuit sau doriti accesorii pentru cantarire, diferite modele de cantare pentru pescuitul crapului gasiti in magazinul de pescuit online, de la diferiti producatori la preturi si oferte excelente; de la modelele mecanice, ieftine, cantare de 50kg, la cele electronice construite cu ajutorul tehnologiilor noi,.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur