Inapoi

Fesuri

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

2 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

2 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Iarna, in timpul partidelor de pescuit si nu numai, avem nevoie de un accesoriu pentru a ne acoperi capul. Acest element de imbracaminte trebuie sa fie calduros pentru a ne asigura confortul dar in acelasi timp sa ne permita si libertate de miscare.

Sunt mai multe posibilitati pentru a rezolva aceasta situatie. Una este purtarea unui fes. Exista mai multe tipuri de caciuli si fesuri, cele din urma pot fi tricotate sau realizate din fleece, bumbac, acrylic, etc. Modelele foarte calduroase pot fi tricotate la exterior si dublate cu un strat de microfibra.

Sunt si fesuri calduroase pentru barbati sau dama, disponibile in diferite culori, chiar si cu fete reversibile (una din fete avand culoare fluo ce asigura vizibilitatea in conditii dificile).

Pentru perioada in care fulgii de zapada cad neincetat, purtarea unui fes cu cozoroc poate fi solutia ideala pentru pescuitul la copca. Cozorocul va tine precipitatiile departe de fata, inlaturand senzatia neplacuta de umezeala.

Un fes tricotat este intotdeauna util si poate fi purtat in bagaj fara sa incomodeze datorita dimensiunilor reduse. Nu se stie niciodata cand scade temperatura si e bine sa fim pregatiti in timpul unei sesiuni de pescuit pentru ca vantul si frigul resimtit in apropierea apei pot fi foarte puternice. Partidele de pescuit din timpul iernii sunt prilejuri pentru amintiri placute nu pentru o viitoare vizita la medic, iar echiparea cu elementele potrivite de imbracaminte poate evita situatiile neplacute.

Puteti cauta in magazinul de pescuit online si fizic unde veti gasi oferte si preturi mici la o gama variata de fesuri.  Diferite modele, culori si branduri ofera posibilitatea alegerii produsului potrivit indiferent de cerinte.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur