Inapoi

Okuma

Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-60 produse din 600

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Descendenta
pe pagina

1-60 produse din 600

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Okuma se remarca prin atentia si profesionalismul pe care le manifesta in realizarea lansetelor si mulinetelor destinate atat pescarilor incepatori cat si celor experimentati.

Okuma a aparut in 1986 in Taiwan avand ca obiectiv realizarea unor produse de calitate la preturi accesibile care sa ofere o experienta unica pescarilor. De-a lungul timpului, in cei peste 30 de ani de experienta, Okuma si-a construit imaginea clara a unui brand puternic ce ofera produse realizate cu cele mai inovatoare materiale si tehnologii. Gama produselor Okuma a fost dezvoltata treptat si cuprinde mulinete, lansete, fire, bagajerie, imbracaminte etc.

Tehnologiile inovatoare alaturi de cei peste 34 de ani de experienta ofera incredere pescarilor in calitatea produselor Okuma.

Okuma ofera lansete si mulinete realizate din materiale de calitate pentru pasionatii pescuitului la crap, feeder, match, spinning, musca.

Designul inovator alaturi de materialele performante si utilizarea celor mai noi tehnologii in realizarea produselor asigura experienta dorita pescarilor indiferent de buget sau preferinte.

Gama mulinetelor Okuma cuprinde modele pentru pescuitul la crap(8K), spinning (Helios SX, Ceymar), pentru pescuitul marin (Azores), mulinete pentru surf (Surf 8K, Trio Rex), baitfeeder (Ceymar Baitfeeder), baitcast, linecounter (Convector Line Counter), sau pentru pescuitul la musca( Sierra, SLV Fly).

Gama lansetelor Okuma cuprinde atat produse pentru pescuitul de apa dulce (Helios SX, Alaris, Inspira etc). cat si pentru cel marin (Azores, Trio Rex Surf, Azores Tele Surf). Lansetele se remarca prin design modern, materiale si tehnologii inovatoare utilizate la proiectarea lor.

Lansetele pentru pescuitul de apa dulce sunt realizate cu ajutorul tehnologiei UFR (Ultimate Flex Reinforcement) ce mareste rezistenta si puterea de ridicare a blankului de pana la trei ori in comparatie cu modelele traditionale.

Firele, bagajeria, imbracamintea, articolele pentru camping etc. completeaza gama produselor Okuma oferind fiecarui pescar sansa de a achizitiona produsele dorite de la brandul preferat.

Produsele Okuma se regasesc in portofoliul celui mai mare magazin de pescuit sportiv din Romania – Total Fishing.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur
Search engine powered by ElasticSuite