Inapoi

Cantare

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

24 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

24 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru verificarea greutatii exemplarelor capturate in timpul pescuitului la rapitori este esentiala utilizarea unor instrumente de incredere.

Pentru pescuitul la spinning se pot utiliza diferite tipuri de cantare mecanice sau electronice. Astfel, in functie de preferinte, buget, etc. puteti alege modelul potrivit de cantar pentru pescuitul la spinning.

Una din variante este alegerea unui cantar mecanic. Acesta are carlig rezistent, ecran de mari dimensiuni si construnctie robusta, rezistenta la socuri. Este un instrument util si compact, usor de transportat in bagaj.

A doua varianta  ce poate fi aleasa pentru determinarea greutatii exemplarelor prinse este un cantar electronic. Cu afisaj digital si precizie buna a cantaririi acesta este disponibil in mai multe variante pentru a satisface cerintele diverse ale pescarilor de rapitor. Astfel, puteti alege un cantar al carui afisaj este luminat pentru a permite cantarirea exemplarelor prinse in timpul pescuitului nocturn.

De asemenea, exista posibilitatea utilizarii unui cantar cu ruleta incorporata, ceea ce reduce timpul necesar cantaririi si masurarii pestelui prins pentru asigurarea intoarcerii in apa in cele mai bune conditii.

Cantarele sunt realizate din materiale rezistente atat la socuri cat si la intemperii si multe modele includ husa din material textil pentru asigurarea protectiei in timpul transportului.

Orice model de cantar pentru pescuitul la spinning cautati, il puteti gasi alaturi de multe alte produse in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi excelente, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul pe care il aveti alocat pentru echipamentul de pescuit pana la cele din gama inalta de pret realizate cu cele mai noi tehnologii si materiale pentru imbunatatirea confortului si performantelor obtinute de pescarii de rapitor.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur