Inapoi

Mese pentru rulat boilies

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

35 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

35 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Ce isi face omul cu mana lui…e cea mai buna treaba. Daca te-ai hotarat sa iti prepare singur boiliesurile trebuie sa stii cam ce ai nevoie inainte sa te apuci. Lista nu e prea lunga : masa pentru rulat boilies, o lingura de lemn, un bol si o sita, oua, mix , arome si, sigur, un aragaz .

Amesteci ouale, mixul si aromele si se formeaza o pasta ce trebuie rulata cu ajutorul mese pentru rulat boilies. Acestea sunt confectionate din materiale rezistente la uzura, prevazute cu manere ergonomice si picioare antialunecare pentru o mai buna stabilitate. La o singura rulare se poate produce un anumit numar de boiliesuri. Mesele de rulat sunt de diverse marimi, in functie de diametrul  si de numarul final dorit pentru boilies.

Se pot achizitiona si mese de dimensiuni giant, care pot scoate la o rulare in jur de 50 boiliesuri.  In magazine, atat in magazin online, cat si magazin fizic, se gasesc mese ieftine si bune. De asemenea, ideal este ca ingredientele pentru boilies ( arome, mixuri , coloranti ) sa fie achizitionate dintr-un magazin de pescuit.

Dupa rularea boiliesurilor, acestea se pun la fiert timp de 2-3 minute pentru boilies tari sau 30-40 secunde pentru cele usor dizolvabile.

Pentru pescuit in ape reci, ca sfat, este bine sa se foloseasca arome pe baza de alcool etilic. De asemenea, este stiut faptul ca pestii sunt atrasi de culorile vii. Prin urmare, ar fi bine ca boiliesurile sa fie foarte colorate. Se pot folosi cu succes prafuri si arome alimentare.

Fir intins!

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur