Inapoi

Mulinete bolo

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

15 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

15 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pescarii care prefera tehnnica pescuitului la bolognesa au nevoie de un echipament sigur pe care se pot baza in  timpul partidelor de pescuit. Fiecare element este important: de la lanseta, mulineta, pana la fir, montura etc., toate imbunatatind sansele prinderii unor noi exemplare si contribuind la reusita zilei de pescuit.

Mulinetele pentru pescuitul la bolognesa au greutate redusa si pot fi utilizate la pescuitul usor. Brandul mulinetei, marimea, capacitatea tamburului, materialul din care sunt realizate corpul si tamburul ( aluminiu, grafit etc) sunt doar cateva din elementele care conteaza in decizia de achizitionare a unei mulinete pentru pescuitul la bolognesa.

Mulinetele sunt realizate din materiale de calitate, cu ajutorul celor mai noi tehnologii, multe poarta semnatura unor branduri renumite pentru calitatea de care au dat dovada produsele lor de-a lungul timpului si pentru interesul permanent manifestat in domeniul dezvoltarii echipamentului pentru pescuit. Toate acestea au ca obiectiv marirea confortului si a performantelor obtinute de pescari in timpul sesiunilor de pescuuit la bolognesa.

Utilizarea mulinetei potrivite alaturi de lanseta bolognesa faciliteaza lansarile precise si recuperarea cu succes a exemplarelor prinse.

Alaturi de mulinetele bolo, in magazinul de pescuit online sunt disponibile diferite accesorii compatibile cu acestea, realizate de brandurile ce produc mulinetele cu materiale ce garanteaza utilizarea indelungata in cele mai bune conditii.

Gama variata de mulinete si accesorii disponibile la oferte si preturi mici, alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare model, ofera ocazia alegerii produsului potrivit care sa raspunda cerintelor fiecarui pescar in functie de preferinte, buget sau brand preferat.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur