Inapoi

Nada Haldorado

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

31 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

31 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele utilizarii nadei Haldorado

In timpul partidelor de pescuit, indiferent de tehnica practicata, tipul de nada sau momeala pe care o utilizam poate imbunatati sansele prinderii unor exemplare frumoase. Astfel folosirea nadei potrivite pentru locul de pescuit ales va contribui la succesul zilei de pescuit. Nada Haldorado este realizata pe baza retetelor dezvoltate si testate de renumitul Dome Gabor, avand in compozitie ingrediente de calitate care vor atrage interesul pestilor in orice perioada a anului atat la pescuitul pe ape curgatoare cat si pe ape salbatice sau comerciale.

Cum alegem nada Haldorado

Pescarii pot alege nada pentru urmatoarea partida de pescuit in functie de locul de pescuit ales sau de tehnica practicata. Gama de nade Haldorado cuprinde diferite tipuri de nada pentru a raspunde cerintelor pescarilor si a le permite acestora sa-si imbunatateasca performantele in domeniu.

Haldorado Big River este o nada ce raspunde cerintelor pescuitului pe ape curgatoare. Gama este alcatuita din trei arome diferite fiind potrivite pentru pescuitul la clean, platica si caras.

Haldorado BlendX 2in1 este o nada dedicata pescuitului la feeder. Ingredientele de calitate cu ajutorul carora a fost realizata si gama variata de arome alaturi de continutul echilibrat  de aminoacizi si vitamine asigura o hranire eficienta trezind interesul celor mai timizi pesti. La contactul cu apa formeaza un nor care se disperseaza usor atragand atentia celor mai suspiciosi pesti. De asemenea raportul calitate pret pe care il asigura nada Haldorado este imbatabil.

Nada Haldorado Top Method Feeder este o nada dedicata pescuitului la feeder care are rezultate fantastice in conditiile dificile din timpul concursurilor de pescuit. Ingredientele de calitate folosite atrag interesul exemplarelor de mari dimensiuni fie ca vorbin de crap sau amur.

Haldorado FermentX este o nada pregatita de utilizare ce nu necesita amestecul cu alte ingrediente. Realizata din ingrediente naturale fara conservanti (nada si seminte fermentate) se recomanda pastrarea ei departe de sursele de caldura pentru a evita alterarea iar aroma puternica a nadei ce atrage interesul pestilor recomanda deschiderea pachetului la locul de pescuit.

De ce sa alegem o nada Haldorado de la Total Fishing

Numeroasele tipuri de nade Haldorado regasite in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi mici (Haldorado Fluo Energy, Bazis Mic Crap, Gold Feeder, FermentX, Big River etc) ofera posibilitatea gasirii produsului pe care il doriti pentru urmatoarea iesire la pescuit. Specificatiile prezente in magazinul online pentru fiecare produs si recomandarile consultantilot Total Fishing permit alegerea nadei potrivite pentru fiecare pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur