Inapoi

Suporti incarcat lansete

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

8 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

8 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pregatirea lansetelor in timpul pescuitului general in functie de terenul specific locului de pescuit ales, pot fi utilizati suporti pentru incarcarea lansetelor. Acestia permit mentinerea lansetelor in pozitie verticala pentru pregatirea monturii, prevenind astfel riscul deteriorarii accidentale e acestora.

Poate fi ales un suport pentru incarcarea lansetei realizat din diferite tipuri de material (aluminiu, otel inoxidabil etc.), acestea avand fiecare caracteristicile proprii. Suportii pentru incarcarea lansetelor au diferite marimi, diametre, finisaje etc, atstfel incat fiecare pescar poate alege modelul potrivit in functie de echipamentul utilizat, locul de pescuit ales sau alte preferinte.

Suportii sunt realizati din materiale de calitate rezistente la coroziune si la utilizare repetata o perioada indelungata pe diferite tipuri de sol. Multe modele sunt realizate de branduri renumite in domeniu pentru calitatea si rezistenta in timp a produselor lor, pentru interesul permanent manifestat in doemniul dezvoltarii echipamentului dedicat pescuitului general, avand ca scop imbunatatirea confortului si a rezultatelor obtinute de pescari atat in timpul competitiilor importante cat si de catre cei care nu au o experienta vasta

Indiferent de modelul dorit, il puteti gasi alaturi de multe alte produse in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi excelente, de la cele ieftine, accesibile pentru fiecare pescar indiferent care este bugetul alocat pentru achizitionarea echipamentului de pescuit pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii disponibile in domeniul producerii accesoriilor destinate pescuitului general.

Gama variata de produse alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare model si sfaturile consultantilor ofera ocazia alegerii produsului potrivit cerintelor fiecarui pecar tinand cont de necesitatile si preferintele acestuia.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur