Inapoi

Accesorii diverse spinning

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 258

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 258

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru pescuitul la rapitor in cele mai bune conditii si pentru mentinerea echipamentului in stare perfecta de functionare este nevoie de accesorii diverse ce pot fi achizitionate din magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi mici, accesibile pentru fiecare pescar de spinning, indiferent de bugetul pe care il are pentru echipamentul de pescuit.

Astfel, pentru mulineta de spinning se poate utiliza uleiul de intretinere care ii va prelungi durata de functionare in conditii bune.

Pentru pescuitul cu momeala vie poate fi utila o galeata pentru pestisori cu toate accesoriile incluse, iar o pompa de aer completeaza gama accesoriile necesare asigurand mentinerea momelii in stare perfecta.

De asememea, pot fi utilizate in anumite situatii dispozitive pentru ascutirea cutitelor, pentru curatarea pestelui.

Diferite tipuri de lupe pentru verificarea monturilor asigura rezistenta acestora in timpul utilizarii pentru prinderea unor capturi impresionante iar protectiile pentru ancore le acopera perfect si evita agatarea accidentala a acestora in timpul transportului.

Diferite tipuri de conectori pentru atasarea accesoriilor si instrumentelor utile la vesta, curea, ruscac etc si accesorii pentru lingurite care maresc eficienta acestora, completeaza gama accesoriilor pentru pescuitul la spinning.

Numeroase modele de accesorii pentru rapitori gasiti alaturi de multe alte produse in magazinul de pescuit online, iar specificatiile prezente la fiecare model si sfaturile competente ale consultantilor permit gasirea accesoriilor potrivite pentru cerintele fiecarui pescar.

Produsele sunt realizate din materiale de calitate ce le asigura rezistenta, iar o parte importanta a produselor disponibile poarta semnatura unor branduri renumite in domeniu pentru rezultatele obtinute cu ajutorul produselor lor.

 

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur