Inapoi

Accesorii mulinete somn

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

2 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

2 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in timpul partidelor de pescuit la somn este necesara, alautri de utilizarea elementelor de echipament potrivite pentru acest tip de pescuit, intretinerea acestora pentru a le asigura functionarea optima pe termen lung. Astfel, a fost dezvoltata o gama de accesorii ce permit functionarea in conditii optime a lansetelor si mulinetelor.

Pentru mulineta utilizata la pescuitul somnului poate fi ales un tambur de rezerva realizat din aluminiu. Exista diferite modele realizate de aceleasi branduri producatoare ale mulinetelor si sunt perfect compatibile cu acestea.

Tamburul de rezerva permite schimbarea rapida a diametrul firului si monturii pentru adaptarea la conditiile specifice ale locului de pescuit ales. De asemenea permite schimbarea firului in cazul ruperii accidentale a acestuia in timpul recuperarii unui exemplar impresionant de somn.

Tamburii de rezerva sunt realizati din materiale de calitate cu ajutorul celor mai noi tehnologii si materiale disponibile in domeniul dezvoltarii echipamentului pentru pescuitul la somn, de branduri renumite pentru rezistenta in timp a produselor lor si pentru rezultatele exceptionale obtinute cu ajutorul acestora atat de catre pescarii cu exoperienta cat si de catre care abia descopera frumusetea acestui tip de pescuit.

Indiferent ce tip de mulineta sau multiplicator utilizati puteti gasi accesorii, alaturi de multe alte produse in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturir bune, incepand cu cele ieftine, accesibile oricarui pescar, indiferent de bugetul de care dispune pentru pescuit, pana la cele din gama inalta de pret.

 Gama variata de produse, alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare model si sfaturile consultantilor, ofera ocazia alegerii produselor potrivite echipamentului utilizat si cerintelor fiecarui pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur