Inapoi

Tuburi lansete

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 65

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 65

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Asigurarea ehipamentului in timpul transportului permite protejarea acestuia si diminueaza riscul deteriorarii accidentale. Astfel, brandurile producatoare ale echipamentului de pescuit au dezvoltat game de bagajerie menite sa asigure diferitele componente ale echipamentului in timpul depozitarii si transportului. Pentru asigurarea lansetelor si protectia acestora la socurile aparute in timpul deplasarii sunt disponibile tuburi pentru lansete.

Puteti alege un tub potrivit lungimii pe care o are lanseta pe care o utilizati in timpul transportului.

Tuburile pentru lansete sunt realizate din diferite materiale, plastic rezistent, carton captusit cu material textil etc, iar rigiditatea acestora protejeaza echipamentului asigurand utilizarea acestuia timp indelungat in cele mai bune conditii.

Materialul din care este realizat fiecare model, lungimea si diametrul, culoarea si brandul sunt doar cateva din elementele care conteaza in momentul achizitionarii unui tub pentru lanseta iar numeroasele modele disponibile in magazinul de pescuit online si fizic ofera ocazia alegerii produsului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar.

De asemenea, puteti alege o cutie extensibila pentru lansete, lungimea acesteia putand fi ajustata in functie de lansetele pe care le utilizati.

Gama variata de produse este disponibila la oferte si preturi excelente, de la cele ieftine accesibile oricarui pescar indiferent de bugetul pe care il are disponibil pentru pescuit pana la cele din gama inalta de pret, realizate de branduri renumite pentru calitatea produselor si rezistenta de care acestea au dat dovada de-a lungul timpului precum si pentru interesul permanent manifestat in domeniul dezvoltarii echipamentului dedicat pescuitului si imbunatatirii confortului fiecarui pescar indiferent de experienta acestuia.

Oferta generoasa alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare produs si sfaturile consultantilor va asteapta in magazinul de pescuit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur