Inapoi

Suporti copca

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1 Produs

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1 Produs

Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul iernii cand a cazut prima zapada iar gheata a acoperit locul de pescuit preferat este momentul pentru organizarea iesirilor de pescuit la copca cu prietenii. Pescuitul la copca permite alegerea locului dorit de pe suprafata ghetii si pescuitul in locuri greu accesibile in timpul verii.

Nici frigul nu mai pare atat de puternic cand atentia este indreapta asupra lansetei de la copca. In timpul asteptarii unui semn ca pestele este in zona, echipamentul de pescuit trebuie instalat iar frigul face dificila tinerea in permanenta a lansetei.

Pentru asemenea situatii un suport de lanseta pentru pescuitul la copca este mai mult decat binevenit. Acesta poate sustine in siguranta lanseta in timp ce va incalziti mainile cu o bautura calda (aleasa dupa preferinta fiecaruia).

Suportul pentru lanseta de copca este realizat din material usor, are dimensiuni reduse, fiind usor de instalat. Astfel, nu se pierde timp pretios cu pregatirea echipamentului, acesta putand fi dedicat pescuitului alaturi de prieteni.

Suportul pentru copca are un design modern si o buna stabilitate asigurand lanseta in timpul trasaturii si confortul pescarului cand pestii nu sunt activi.

Daca sunteti atrasi de frumusetea pescuitului iarna la copca, cautati elementele necesare de echipament in magazinul de pescuit online. Aici gasiti oferte si preturi mici la suporti pentru copca si alte elemente de echipament de la branduri renumite care au dezvoltat o gama de produse specifice acestui tip de pescuit. Toate sunt produse realizate cu materiale de calitate care permit utilizarea in conditii optime o perioada lunga de timp.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur