Aditivi lichizi, arome nada

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-24 produse din 629

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-24 produse din 629

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru obtinerea unor rezultate bune in cadrul partidelor de pescuit, alaturi de nada si momeala utilizate este necesara adaugarea unor atractanti si aditivi lichizi pentru pescuit. Acestia maresc atractivitatea nadei si momelii de carlig si efectele acestora. Se adauga in mixul de nada sau se aplica pe momeala de carlig.

Exista aditivi pentru seminte, boiliesuri, pelete, etc, aditivi eficienti indiferent de sezon, care nu deterioreaza plasa PVA, aditivi pentru pescuitul crapului, amurului etc, sau pentru mixuri de seminte

De asemenea exista si aditivi care nu se dizolva in apa rece si este recomandata utilizarea lor in sezonul cald.

O gama variata de aditivi si arome ce pot fi folositi in functie de locul de pescuit ales, pestele vizat, temperatura apei,  preferintele pescarului.

Acestea difera prin aroma, culoare si ingrediente dar toate au acelasi scop: imbunatatirea puterii de atractivitatea nadei si rezultatelor obtinute in urma unei partide de pescuit.

Daca ne intrebam ce aroma prefera crapul, CSL este un posibil raspuns. Alcoolul de porum (CSL) este una din aromele preferate de crap. Acesta contine aminoacizi, zaharuri si vitamine in cantitati optime si atrage exemplarele de mari dimensiuni.

Exista aditivi pentru diferite tipuri de nade si momeli (nada de fitofag, de crap sau pentru momeala de clean) si arome specifice ce imbunatatesc rezultatele in timpul pescuitului la diferite specii de pesti pasnici sau rapitori.

Indiferent de tehnica de pescuit practicata sau aditivul preferat pentru imbunatatirea calitatilor nadei si momelii puteti cauta in magazinul de pescuit online pentru a gasi oferte si preturi accesibile la diferite produse de la branduri renumite prin calitatea si rezultatele exceptionale obtinute de produsele lor.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar