Inapoi

Aditivi lichizi, arome nada

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 657

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 657

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Method Feeder  -  Totul Despre Nade
Urmareste filmul "Method Feeder - Totul Despre Nade"!

In acest episod, Radu Dascalescu si Bogdan Ionescu va propun o incursiune in lumea pescuitului la method feeder. Se pun in discutie nadele dedicate acestui stil de pescuit.

Bogdan a venit pregatit cu foarte multe informatii, nade, acvariu si teste. Vom pregati diverse tipuri de nada si vom invata cand este cel mai indicat sa le folosim. Nadele de astazi au fost clasificate in functie de compozitie., de comportamentul in apa, dupa gust si dupa culoare.

Vom descoperi ce inseamna alegerea groundbait-ului si care sunt criteriile de alegere.

Aici Bogdan se raporteaza la anotimpurile anului, tipul substratului si talia pestilor. Nadele pentru method feeder sunt sensibile ca alegere.

Este important sa intelegem ca un aport ridicat il au culorile acestora pe langa compozitie. Ingredientele care stau la baza nadelor, pun la dispozitie timpi de umectare diferiti, cantitati de parte lichida diferite si mecanica unica.

Unele nade pot fi mai uleioase, altele pot fi sarate sau neutre. Indiferent cum, Bogdan ne propune teste in acvariu pentru a identifica doua mari clase de nade pentru method feeder : nadele active si nadele inactive. Acest comportament face referire la rapiditatea in dezintegrare pe substrat, componenta si mod de pregatire.

In paralel, nu omitem nici zona de aditivi. Exsita cateva aspecte importante despre aditivi si modul de utilizare. Unii pot fi cu densitate ridicata, altii pot fi atribuiti unui efect in coloana de apa. Spre finalul emisiunii, Bogdan Ionescu ne propune o reteta atipica de nada ce poate fi preparata acasa de fiecare pescar.

Mai multe secrete despre cum ajutam o nada si cand este bine sa o facem veti descoperi daca urmariti acest episod al seriei “La pescuit cu TotalFishing”, dedicat pasionatilor de pescuit in disciplina method feeder.

Daca vreti sa deveniti pescari mai buni si mai bine informati, va recomandam acest material plin de tehnica si informatii pretioase ! Daca sunteti iubitori ai pescuitului la method feeder, nu ratati acest episod ! Aflati mai multe lucruri urmarind acest material video.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.


Pentru obtinerea unor rezultate bune in cadrul partidelor de pescuit, alaturi de nada si momeala utilizate este necesara adaugarea unor atractanti si aditivi lichizi pentru pescuit. Acestia maresc atractivitatea nadei si momelii de carlig si efectele acestora. Se adauga in mixul de nada sau se aplica pe momeala de carlig.

Exista aditivi pentru seminte, boiliesuri, pelete, etc, aditivi eficienti indiferent de sezon, care nu deterioreaza plasa PVA, aditivi pentru pescuitul crapului, amurului etc, sau pentru mixuri de seminte

De asemenea exista si aditivi care nu se dizolva in apa rece si este recomandata utilizarea lor in sezonul cald.

O gama variata de aditivi si arome ce pot fi folositi in functie de locul de pescuit ales, pestele vizat, temperatura apei,  preferintele pescarului.

Acestea difera prin aroma, culoare si ingrediente dar toate au acelasi scop: imbunatatirea puterii de atractivitatea nadei si rezultatelor obtinute in urma unei partide de pescuit.

Daca ne intrebam ce aroma prefera crapul, CSL este un posibil raspuns. Alcoolul de porum (CSL) este una din aromele preferate de crap. Acesta contine aminoacizi, zaharuri si vitamine in cantitati optime si atrage exemplarele de mari dimensiuni.

Exista aditivi pentru diferite tipuri de nade si momeli (nada de fitofag, de crap sau pentru momeala de clean) si arome specifice ce imbunatatesc rezultatele in timpul pescuitului la diferite specii de pesti pasnici sau rapitori.

Indiferent de tehnica de pescuit practicata sau aditivul preferat pentru imbunatatirea calitatilor nadei si momelii puteti cauta in magazinul de pescuit online pentru a gasi oferte si preturi accesibile la diferite produse de la branduri renumite prin calitatea si rezultatele exceptionale obtinute de produsele lor.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur