Mulinete spod, marker

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

9 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

9 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Cei care practica pescuitul la crap stiu importanta lansarilor precise la locul dorit, chiar daca acesta se afla la mare distanta. La fel de importanta este nadirea locului de pescuit, acest lucru putandu-se realiza in mai multe feluri (de pe mal sau din barca). Asa a aparut necesitatea dezvoltatii unor produse dedicate nadirii si marcarii locului.

Printre acestea sunt si mulinetele pentru nadire si marcare (mulinete Spod & Marker). Au o constructie speciala, cu 2 sau 3 clipsuri  pentru marcarea firului. Forma clipsului a fost modificata si perfectionata pentru a nu agata si deteriora firul.

Greutatea redusa si forma tamburului faciliteaza lansarile la distanta, chiar si in conditiile unei nadiri masive si continue.

Tehnologiile noi si componentele de calitate ce stau la baza realizarii acestor mulinete, imbunatatesc precizia lansarilor si prelungesc durata de utilizare a lor. In functie de model si producator, sunt echipate cu sistem special ce protejeaza firul impotriva strangerii sub tambur, cu pick-up rezistent, cu siguranta ce impiedica declansarea accidentala in timpul utilizarii sau cu rotor echilibrat pe computer ce reduce vibratiile aparute in timpul recuperarii. Sistemul de franare ce permite adaptarea puterii acesteia in functie de necesitati si puterea foarte mare de recuperare a firului pe tura de manivela, sunt alte cateva trasaturi ce faciliteaza lansarile si recuperarile diminuand efortul care apare de cele mai multe ori pe parcursul unei partide de pescuit.

Daca esti in cautarea mulinetei ideale pentru nadire si marcare gasesti in magazinul online si fizic, preturi mici si oferte la diverse mulinete.

Garantat Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Plata online sigur si rapid ai pana la 6 rate
fara dobanda cu card bancar