Inapoi

Atractanti naluci

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

41 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

41 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pescuit la avat pe Dunare - Naluci
Urmareste filmul "Pescuit la avat pe Dunare - Naluci".

Pescuitul la avat pe Dunare este o adevarata provocare. Nu orice naluca poate evolua rapid in curentul apei . Forma trebuie ajustata. In pescuitul avatului, lungimea nalucii poate varia de la 5 pana la 9 centimetri. Daca naluca pentru avat este ingusta, scurta sau lunga si grea, inseamna ca multe posibilitati de evolutie nu avem. Trebuie sa stim la ce renuntam si ce urmarim sa castigam. Este clar ca utilizarea voblerelor la avat are la baza doar miscari limitate. Aici ne bazam si pe culorile acestei clase de naluci. Pescuitul la avat nu mai este o enigma.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Pescarii de spinning doresc sa obtina cele mai bune rezultate in timp ce utilizeaza diferite naluci care atrag intresul exemplarelor de rapitori de mari dimensiuni.

Pentru a imbunatati puterea de atractie a momelilor artificiale se pot folosi diferite tipuri de atractanti pentru pesti rapitori. Acestia maresc puterea pe care o au nalucile artificiale asupra pradatorilor adaugand un plus de atractivitate miscarilor naturale ale acestora.

Atractantii sunt realizati cu ingrediente naturale fiind special conceputi pentru anumite specii de pesti. Exista produse prezentate in recipiente compacte, ergonomice prevazute cu inchidere sigura ce permit o utilizare usoara a atractantului la momentul potrivit. Exista mai multe feluri de atractanti ce pot fi pulverizati pe diferite categorii de naluci, acestia fiind alesi de fiecare pescar dupa preferinte si pestele vizat ( atractant pentru salau etc) iar aplicarea lor pe nalucile artificiale imbunatateste efectul acestora in timpul partidelor de pescuit.

Indiferent de tipul atractantului sau pestele pe care doriti sa-l prindeti puteti gasi o gama variata de atractanti in magazinul de pescuit online si cel fizic la oferte si preturi mici, accesibile fiecarui pescar indiferent de bugetul pe care il are alocat pentru pescuit. O mare parte din atractanti sunt fabricati de branduri renumite pentru calitatea produselor lor si pentru rezultatele exceptionale obtinute cu ajutorul acestora, iar formulele produselor sunt testate de pescari cu experienta si rezultate bune in cadrul competitiilor importante de pescuit la rapitor pentru a asigura eficienta lor. Numeroasele tipuri de atractanti alaturi de specificatiile prezente pentru fiecare produs si sfaturile consultantilor faciliteaza alegerea produsului potrivit pentru cerintele fiecarui pescar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur