Inapoi

Lansete feeder Shimano

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

34 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

34 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Pescuit la crap la method feeder pe lacul Creata 3
Urmareste filmul "Pescuit la crap la method feeder pe lacul Creata 3"!

Cum este indicat sa abordam o partida de pescuit la method feeder la crap pe un lac pe care nu il cunoastem? Radu Dascalescu ne propune cateva solutii in acest film. Bazinul piscicol Creata 3 este locul unde am ajuns pentru prima data acum si unde nu avem informatii precise despre comportamentul crapilor. Ca atare, Radu este obligat sa isi culeaga rapid date de la malul apei. Primele zeci de minute au fost dedicate studiului. Luciul apei este un bun semnalizator. Crapii isi tradeaza prezenta prin salturile pe care le fac sau prin "ochiurile" generoase care se ivesc in anumite distante.

Odata cu stabilirea zonelor de interes, sunt necesare decizii care vor impacta rezultatul final. Plecand de la informatii clare oferite de administratie legate de talia crapilor din lac, cea mai buna abordare ramane cea in care peletele sunt in rolul principal. In urma studierii filmului apei, se pare ca linia de 45 de metri este cea unde crapii au fost extrem de activi de la primele ore ale zilei. Aici se va pune problema de vad. Malul opus este o tinta secundara a partidei. In cazul in care vadul nu va prezenta interes, atentia pescarului se va indrepta exclusiv pe zonele cu potential si posibil randament prin deciziile ce vor fi luate si care sunt legate de tipul nadei, cantitatea transportata si nu in ultimul rand momeala de carlig.

Prin regulament, bazinul poate fi accesat doar daca se respecta punctele de baza din care fac parte carligele fara barbeta, sling-ul si minciogul clasic de crap.

Citeste mai multe despre pescuit pe blog-ul TotalFishing, si nu uita sa dai subscribe la canalul nostru de youtube "La Pescuit cu TotalFishing" pentru a fi la curent cu ultimile filme despre pescuit.

Avantajele unei lansete de feeder Shimano

Pentru pescuitul stationar ca si pentru alte tehnici, lanseta utilizata este esentiala pentru aruncarile percise la locul dorit si recuperarea in siguranta a pestilor. Lansetele feeder Shimano indeplinesc toate cerintele pescuitului stationar. Realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii si materiale patentate de brand in ultimii ani, betele pentru feeder Shimano reusesc sa satisfaca cele mai exigente cerinte obinand rezultate remarcabile atat in timpul celor mai importante competitii cat si in afara acestora. Astfel seriile lansetelor Shimano acopera toate tehnicile pescuitului stationar asigurand pescarilor performanta si siguranta utilizarii unui echipament profesionist realizat pe baza experientei si inovatiilor recunoscute ale brandului Shimano.

Cum alegem o lanseta de feeder Shimano

Fiecare pescar de feeer poate alege lanseta potrivita propriilor preferinte, locului de pescuit ales sau metodei de pescuit utilizate. De asemenea, firul si monturile feeder utilizate sunt importante pentru alegerea lansetei de feeder. Materialele inovatoare din care sunt realizate blankurile (High Pressure Carbon, Nano XT Carbon etc), elementele cu care sunt echipate acestea (Inele SeaGuide XOG SiC) sau tipul mandrinei si al manerului sunt alte cateva elemente in functie de care se poate face alegerea lansetei de feeder. Lungimea, puterea de aruncare si caracteristicile varfurilor pot fi alese pentru a corespunde caracteristicilor locului de pescuit ales.

De ce sa alegi o lanseta de feeder Shimano de la Total Fishing

Gama variata de modele, de la lansetele ieftine de feeder pana la cele din gama inalta de pret, care sunt disponibile in cel mai mare magazin de pescuit din Romania (Shimano Aero X7, X5, Shimano Beastmaster DX Feeder, Super Ultegra, Speedcast Feeder, Alivio CX etc) si garantia achizitionarii unor produse de calitate la oferte si preturi mici asigura posibilitatea fiecarui pescar de feeder de a alege modelul dorit.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur