Inapoi

Varteje crap

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 200

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 200

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

In timpul partidelor dedicate pescuitului la crap fiecare element de echipament are importanta lui iar accesoriile nu sunt mai prejos. Unul din aceste accesorii este vartejul.

Vartejele pot fi de mai multe tipuri, marimi si culori urmand sa fie alese de fiecare pescar in functie de propriul echipament de pescuit, de rezistenta, preferinte etc.

Vartejele pot avea finisaj mat permitand camuflarea rapida a monturii pe substrat, si imbunatatirea sanselor ca montura sa fie eficienta pentru crapii vizati. Pot fi echipate cu anou (supradimensionat pentru montura Helicopter).

Exista vartejele rapide care faciliteaza schimbarea rapida a monturii iar utilizate imrpreuna cu un manson ce impiedica alunecarea firului acestea imbunatatesc succesul monturii.

De asemenea vartejele pentru PVA permit schimbarea rapida a saculetilor fara a pierde timpul cu pregatirile.

De asemenea vartejele cu rulment permit o mare flexibilitate a monturii si micsoreaza sarcina din timpul lansarilor la distanta si din timpul drilului cu exemplarele de mari dimensiuni. Utilizarea unui vartej cu rulment scade riscul incurcarii firului.

Marimea, rezistenta si culoarea vartejelor alese depind de conditiile fiecarei partide de pescuit dar orice model cautati, il puteti gasi in magazinul de pescuit online. Aici se regasesc numeroase produse din gama vartejelor folosite pentru pescuitul crapului la oferte si preturi mici, accesibile indiferent de bugetul alocat pentru partida de pescuit planificata.

Produsele sunt realizate cu materiale de calitate si cu ajutorul celor mai noi tehnologii pentru a facilita munca fiecarui pescar si pentru a asigura succesul zilei de pescuit, pentru ca utilizarea vartejelor rezistente, ce asigura eficienta monturii in cele mai dificile conditii mareste posibilitatea reusitei recuperarii unui peste impresionant.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur