Inapoi

Lansete feeder Benzar Mix

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

25 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

25 Produse

Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete feeder Benzar Mix

Pescuitul la feeder necesita utilizarea unor lansete care sa raspunda necesitatilor pescarilor si aplicatiilor caracteristice acestui domeniu al pescuitului. Lanseta de feeder trebuie sa permita atat lansarile precise la locul dorit cat si recuperarea in siguranta a exemplarelor prinse. Lansetele pentru pescuitul la feeder Benzar Mix acopera toate situatiile intalnite de la pescuitul pe distante mari la pescuitul in apropierea malului. Acestea ofera in acelasi timp o constructie rezistenta realizata cu ajutorul celor mai bune materiale si performanta ce permite pescuitul usor in cele mai dificile situatii intalnite in timpul sesiunilor de pescuit stationar. Designul lansetelor realizate de Benzar Mix pe baza cunostinelor si experientei acumulate de Benzar Zsolt de-a lungul timpului permite obtinerea unor rezultate exceptionale atat de catre pescarii cu experienta cat si de catre cei incepatori in domeniul pescuitului stationar.

Cum alegem o lanseta de feeder Benzar Mix

Lansetele de feeder pot fi alese in functie de caracteristicile locului de pescuit ales (rauri, lacuri etc) si de distanta la care se doreste lansarea. Lansetele Benzar Mix pentru pescuitul la feeder sunt construite pe blank din fibra de carbon (IM12) iar componentele de calitate (mandrina, inele, finisajul manerului)  permit controlul lansarii si recuperarea cu usurinta a pestilor. Varfurile interschimbabile de puteri diferite care insotesc fiecare lanseta permit adaptarea acestora la situatiile intalnite in timp sesiunii de pescuit si imbunatatesc rezultatele obtinute. Lansetele Benzar Mix sunt caracterizate de rezervele mari de putere ce asigura lansarile la distanta dorita recomandandu-le pentru pescuitul in diferite situatii pe rauri si lacuri. Benzar No Limit Method Feeder, Allround Feeder, Competition Feeder, Universal Feeder sunt doar cateva din modelele lansetelor concepute pentru pescuitul la feeder.

De ce sa alegi o lanseta de feeder Benzar Mix de la Total Fishing

Diferitele modele de lansete pentru feeder care se regasesc in magazinul de pescuit online si fizic la oferte si preturi mici alaturi de recomandarile consultantilor Total Fishing ofera oportunitatea alegerii lansetei potrivite cerintelor fiecarui pescar de stationar.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur
Search engine powered by ElasticSuite