Inapoi

Lansete crap Daiwa

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 74

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 74

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Avantajele unei lansete de crap Daiwa

Fiecare pescar pasionat al pescuitului la crap alege lanseta sau setul de lansete in functie de echipamentul de pescuit utilizat, (mulineta, monturi etc) , de caracteristicile locului de pescuit ales sau producatorul preferat. Avantajele utilizarii unei lansete Daiwa pentru pesuitul crapului sunt reprezentate de componentele performante si tehnologiile inovatoare implementate in constructia lansetelor, ce permit reducerea efortului necesar lansarilor si a recuperarii, rezultatul fiind o mai buna directionare in lanseu a monturilor si o recuperare facila a specimenelor capitale.

Cum alegem o lanseta de crap Daiwa

Lansetele pentru pescuitul crapului Daiwa pot fi alese in functie de preferintele fiecarui pescar, buget etc. Gama variata de modele ce asigura lansarile la distanta, lansetele spod care permit nadirea eficineta a locului ales sunt la dispozitia pescarilor in portofoliul magazinului nostru. Acestia pot alege de la lansetele ieftine de crap ce impresioneaza prin componentele si finisajele de calitate (inelele, mandrina, manerul ce faciliteaza prinderea sigura in orice conditii), pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu ajutorul celor mai performante materiale si tehnologii (High Modulated Carbon, HVF). Rezervele mari de putere, lungimea (3.60m, 3.90m), numarul de tronsoane ( 2 tronsoane, 3 tronsoane, telescopice ), finisajul manerului sau tipul inelelor si mandrina sunt doar cateva dintre elementele care fac diferenta si asigura fiecarui pescar lanseta cu caracteristicile potrivite.

De ce sa alegi la lanseta de crap Daiwa de la Total Fishing

Gama variata de lansete Daiwa pentru pescuitul crapului ce acopera toate situatiile intalnite (Emcast Carp, Ninja X Carp, Black Widow, Shogun XR Carp, Regal Carp, Crosscast Carp, Cast’Izm, Emblem Carp sunt doar cateva din modele) si numeroasele oferte disponibile in cel mai mare magazin de pescuit din Romania garanteaza achizitionarea lansetelor de calitate la preturi mici.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur