Inapoi

Fire musca

Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 158

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista
Seteaza Directia Ascendenta
pe pagina

1-60 produse din 158

Page
Vizualizeaza ca Tabel Lista

Pentru a se adapta diferitelor situatii intalnite in timpul partidelor de pescuit la musca pescarii au posibilitatea alegerii firului potrivit dintr-o gama variata de produse. Numeroase branduri au dezvoltat in ultimii ani gamele de fire pentru pescuitul la musca astfel incat fiecare pescar poate alege tipul de fir necesar (snur, leader, backing).

Exista diferite modele de snur pentru pescuitul la musca, clasa, tipul ( sinking, floating), lungimea si culoarea putand fi alese de fiecare pescar in functie de locul de pescuit ales, echipamentul utilizat, preferinte etc.

De asemenea, numeroase modele de leader petnru pescuitul la musca sunt disponibile in magazinul de pescuit online. Acestea asigura prezentari de exceptie fiind potrivite in functie de model pentru pescuitul in curenti puternici, pentru pescuitul pe rauri si lacuri etc.

Rezistenta, memoria redusa, rezistenta la nod si la abraziune, tipul materialului (multifilament, fluorocarbon) culoarea, lungimea sunt doar cateva din detaliile ce conteaza in momentul achizitionarii unui fir pentru pescuitul la musca, iar gama variata de modele care sunt disponibile in magazinul de pescuit online si fizic ofera ocazia alegerii produsului potrivit in functie de necesitatile fiecarui pescar indiferent de experienta acestuia.

Produsele sunt insotite de oferte si preturi bune, de la cele ieftine, accesibile indiferent de bugetul alocat pentru urmatoarea partida de pescuit la musca, pana la cele din gama inalta de pret, realizate cu ajutorul celor mai noi materiale si tehnologii care au aplicatii in fabricarea echipamentului pentru pescuitul la musca. Numeroase fire sunt realizate de branduri renumite pentru calitatea produselor si traditia in domeniul pescuitului la musca.

INCERCAM SA OFERIM Cel mai bun pret
la peste 70.000 de produse
Comenzi telefonice 031 433 44 44
consultanta de la pescari specializati
24/48h oriunde in Romania livrare gratuita
pentru comenzi de minim 300 Lei
Daca nu iti plac produsele retur gratuit
30 de zile termen de retur